Jornada “Natura i Salut als Parcs Naturals”

dimecres, 18 setembre, 2019 - 10:00 a dijous, 19 setembre, 2019 - 09:59
Museu de Ciències Naturals de Barcelona. pl. Leonardo da Vinci, 4-5 (parc del Fòrum).

Jornada “Natura i Salut als Parcs Naturals”

La Generalitat de Catalunya us convida a la Jornada “Natura i salut als parcs naturals” que està organitzant en el context de l’exposició Som Natura i que tindrà lloc el proper 18 de setembre de 2019 al museu de ciències naturals de Barcelona (museu blau)

La xarxa de parcs naturals va incorporant progressivament una de les línies d’acció establertes a l’Estratègia del patrimoni natural i la biodiversitat de Catalunya, el foment del servei ambiental de promoció de la salut física, mental i espiritual dels espais naturals i, en particular, dels boscos.

En el marc de l’exposició Som Natura, que acull el museu de ciències naturals de Barcelona (museu blau), el Departament de Territori i Sostenibilitat organitza una jornada sobre Natura i Salut als parcs naturals, el proper 18 de setembre de 2019 a la seu del propi museu.

L’objectiu d’aquesta jornada és donar a conèixer la potencialitat dels espais naturals protegits com a escenaris privilegiats per fer salut a la natura.

La jornada és gratuïta però cal inscripció prèvia.

#somnatura#naturaisalut#parcsnaturals
 

Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat
Parcs naturals/Paisatge
Salut

Relacionats

Notícia

Barcelona tindrà un nou Observatori de la Biodiversitat gràcies a l’acord de col·laboració signat amb el Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF), que permetrà, alhora, impulsar la participació, la reflexió, l’intercanvi d’experiències i la sinergia en el desplegament del pla Natura 2030 i el Pla estratègic del CREAF 2022-2026. El conveni tindrà una vigència de quatre anys i l’import estimat és de 250.000 euros.

Acte
07/06/2022 - 09:30
Recinte Modernista de Sant Pau
Acte
24/04/2023 - 00:00
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona CCCB

Butlletí