Instal·lació d’una coberta fotovoltaica a l’escola Reixac

Ajuntament de Montcada i Reixac

18/07/2019 - 11:09
Visita municipal a les plaques fotovoltaiques a l'escola Reixac Autoria: Premsa Ajuntament

Visita municipal a les plaques fotovoltaiques a l'escola Reixac Autoria: Premsa Ajuntament

L'objectiu de la instal·lació, que té un cost de 74.000 euros i està sufragada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, té com a objectiu aconseguir un estalvi econòmic en el consum d’energia elèctrica.

Una delegació municipal ha visitat  les obres d’instal·lació d’una coberta fotovoltaica a l’escola Reixac. La previsió és que aquesta setmana finalitzen els treballs per muntar les 184 plaques solars fotovoltaiques A la visita han assistit l’alcaldessa, Laura Campos, acompanyada del president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez, Oriol Serratusell, regidor de Medi Natural, i José Domínguez, regidor de Qualitat Ambiental, i tècnics municipals.

Durant la visita, l’alcaldessa ha afirmat que “aquesta iniciativa permetrà l’ús d’energies renovables cent per cent i un important estalvi econòmic a mig termini per a l’Ajuntament”. La coberta fotovoltaica, que pot arribar a produir 60 kw com a màxim, entrarà en funcionament el proper mes de setembre. La instal·lació permetrà l’autoconsum de l’escola en moments de màxima producció i injectar a la xarxa l’energia sobrant. Es preveu que l’inversió es recuperi en uns 8 anys aproximadament.


 

Categories: 

Relacionats

Article

La formació forma part del programa Nexe tecnologia, promogut pel Pacte Local per l’Ocupació i el Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de l'Hospitalet

Article

Una prova pilot a l’estació de Ciutadella - Vila Olímpica, que consisteix en nou armariets modulars, permet recarregar els vehicles elèctrics de mobilitat personal amb energia recuperada del metro.

Article

Per ajudar a les empreses dels polígons del territori i els propietaris de les naus en el seu camí cap a l'eficiència energètica. Ja són moltes les empreses que s'han beneficiat del programa gratuït, però volem que més empreses s'hi sumin al canvi i comencin aquest camí.

Butlletí