Instal·lació d’una coberta fotovoltaica a l’escola Reixac

Ajuntament de Montcada i Reixac

18/07/2019 - 11:09
Visita municipal a les plaques fotovoltaiques a l'escola Reixac Autoria: Premsa Ajuntament

Visita municipal a les plaques fotovoltaiques a l'escola Reixac Autoria: Premsa Ajuntament

L'objectiu de la instal·lació, que té un cost de 74.000 euros i està sufragada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, té com a objectiu aconseguir un estalvi econòmic en el consum d’energia elèctrica.

Una delegació municipal ha visitat  les obres d’instal·lació d’una coberta fotovoltaica a l’escola Reixac. La previsió és que aquesta setmana finalitzen els treballs per muntar les 184 plaques solars fotovoltaiques A la visita han assistit l’alcaldessa, Laura Campos, acompanyada del president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez, Oriol Serratusell, regidor de Medi Natural, i José Domínguez, regidor de Qualitat Ambiental, i tècnics municipals.

Durant la visita, l’alcaldessa ha afirmat que “aquesta iniciativa permetrà l’ús d’energies renovables cent per cent i un important estalvi econòmic a mig termini per a l’Ajuntament”. La coberta fotovoltaica, que pot arribar a produir 60 kw com a màxim, entrarà en funcionament el proper mes de setembre. La instal·lació permetrà l’autoconsum de l’escola en moments de màxima producció i injectar a la xarxa l’energia sobrant. Es preveu que l’inversió es recuperi en uns 8 anys aproximadament.


 

Categories: 

Relacionats

Article

La instal·lació de la xarxa de calor amb combustible renovable ha durat quatre mesos

Article

La iniciativa ha comptat amb la participació de quatre escoles públiques d’infantil i primària i tres escoles bressol municipals

Article

Finalitzada l’última actuació en tres túnels de la ronda de Dalt, amb la substitució de 1.370 punts de llum
La renovació d’aquest enllumenat suposa un estalvi d’1.589.915 kWh/any, que equival al consum anual de 220 habitatges


 

Butlletí