Mobile, first: les xarxes socials parlen de medi ambient

dimarts, 18 juny, 2019 - 10:00 a dimecres, 19 juny, 2019 - 13:59
Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior i Colet C. de Buenos Aires, 56 08036 Barcelona

El 18 de juny, primera jornada sobre xarxes socials i medi ambient a l’administració pública.

La Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat organitza per primera vegada una jornada per presentar-vos per què és important que l’administració pública ambiental sigui present a les xarxes socials i donar-vos a conèixer quina ha estat la trajectòria de les diferents  comptes sectorials de medi ambient del Departament de Territori i Sostenibilitat.

A la jornada "Mobile, first" reputats professionals de la comunicació ens donaran les claus per potenciar la marca institucional i millorar l’estratègia de màrqueting i xarxes socials. Comptarem amb Javier Velilla, que al llarg de la seva trajectòria ha desenvolupat desenes de projectes de marques per a institucions públiques, i amb Jordi Cirach, que ens explicarà les tendències en màrqueting digital i ens presentarà un seguit de bones pràctiques a les xarxes socials.

I de la mà dels professionals que gestionen les xarxes socials del Departament de Territori i Sostenibilitat,  l’Agència Catalana de l’Aigua, l’Agència Catalana de Residus, el Servei Meteorològic de Catalunya, el Servei d’Espais Naturals Protegits i la pròpia Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat repassarem les diferents estratègies a Instagram, Facebook, LinkedIn, Youtube i Twitter.

La jornada és gratuïta i oberta a tothom. Només cal inscriure’s-hi. T’hi esperem!

Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Article

 

Experts debaten sobre la planificació de l'educació ambiental en la jornada organitzada per la Diputació de Barcelona pel Dia Mundial de l'Educació Ambiental.

Article

Aquest mes de febrer 48 equipaments de la ciutat de Barcelona s'han sumat per lluitar contra el canvi climàtic

Acte
24/02/2023 - 09:30
Cotxeres de Sants i pati de Lletres de la Facultat Històrica de la Universitat de Barcelona

Butlletí