Mobile, first: les xarxes socials parlen de medi ambient

dimarts, 18 juny, 2019 - 10:00 a dimecres, 19 juny, 2019 - 13:59
Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior i Colet C. de Buenos Aires, 56 08036 Barcelona

El 18 de juny, primera jornada sobre xarxes socials i medi ambient a l’administració pública.

La Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat organitza per primera vegada una jornada per presentar-vos per què és important que l’administració pública ambiental sigui present a les xarxes socials i donar-vos a conèixer quina ha estat la trajectòria de les diferents  comptes sectorials de medi ambient del Departament de Territori i Sostenibilitat.

A la jornada "Mobile, first" reputats professionals de la comunicació ens donaran les claus per potenciar la marca institucional i millorar l’estratègia de màrqueting i xarxes socials. Comptarem amb Javier Velilla, que al llarg de la seva trajectòria ha desenvolupat desenes de projectes de marques per a institucions públiques, i amb Jordi Cirach, que ens explicarà les tendències en màrqueting digital i ens presentarà un seguit de bones pràctiques a les xarxes socials.

I de la mà dels professionals que gestionen les xarxes socials del Departament de Territori i Sostenibilitat,  l’Agència Catalana de l’Aigua, l’Agència Catalana de Residus, el Servei Meteorològic de Catalunya, el Servei d’Espais Naturals Protegits i la pròpia Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat repassarem les diferents estratègies a Instagram, Facebook, LinkedIn, Youtube i Twitter.

La jornada és gratuïta i oberta a tothom. Només cal inscriure’s-hi. T’hi esperem!

Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

Unes 450 persones debaten sobre educació i justícia ecosocial a la tercera edició del Congrés Nacional d'Educació Ambiental de Catalunya.

Acte
25/01/2024 - 17:00
Barcelona
Notícia

L’acte de benvinguda del nou curs és l’espai de reconeixement del compromís que adquireix el món educatiu amb els reptes de ciutat en matèria de medi ambient, sostenibilitat i canvi climàtic.

Butlletí