Es reedita, actualitzat, el mapa de l'informador del Parc Natural del Montseny

Font: L'Informatiu dels Parcs

18/03/2019 - 11:24

Amb un nou disseny, el mapa situa les diverses carreteres, pistes, senders, equipaments i resta d'accessos i serveis del Parc Natural. A més, conté la relació dels diversos itineraris senyalitzats i centres i punts d’informació del Parc i altra informació d'interès com el servei de transport públic integrat Bus Parc, els establiments adherits a la Carta Europea de Turisme Sostenible o el servei gratuït de préstec de material adaptat.

El nou mapa de l’informador del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny també us ofereix consells útils sobre bones pràctiques, l’ús de la bicicleta, la circulació motoritzada, què cal fer amb les deixalles, com ajudar a prevenir un incendi, animals de companyia i altres recomanacions.

Podeu trobar el nou mapa de l’informador a l'Oficina del Parc, centres i punts d'informació, pàgina web del Parc o bé descarregar-vos-el en format PDF.

Benvinguts al Parc
Si voleu completar els documents imprescindibles per planificar i gaudir al màxim les vostres visites al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, afegiu al mapa de l’informador el nou desplegable de benvinguda al Parc. Hi trobareu una selecció dels deu punts d’interès més rellevants de l’espai natural. Descarregueu-vos-el aquí o demaneu-lo als equipaments del Parc Natural. El document també s'ha editat en castellà, anglès, francès i alemany.


 

Relacionats

Article

El Centre de Formació del Laberint celebra el seu 25è aniversari formant aficionats i tècnics en l'art de la jardineria i el paisatgisme. En aquest vídeo, alguns dels protagonistes del Centre de Formació durant aquests 25 anys repassen la història i l'èxit d'aquesta institució.

Article

La nova eina permet la recerca àgil i ràpida dels set parcs naturals de Catalunya i 136 empreses que compten fins al moment amb aquesta acreditació que avala l’esforç d’entitats públiques i privades per implementar criteris de sostenibilitat ambiental en activitats vinculades al turisme.

Article

La Regidoria de l’Hàbitat Rural i la Sostenibilitat de l’Ajuntament de Lleida ha editat un fulletó explicatiu de 8 espais naturals del terme municipal, destacables pel seu valor ecològic, on s’especifica les característiques i la ubicació de cadascú d’ells, amb l’objectiu de donar-los a conèixer, ja que alguns són poc coneguts per la majoria de lleidatans i lleidatanes.

Butlletí