Es reedita, actualitzat, el mapa de l'informador del Parc Natural del Montseny

Font: L'Informatiu dels Parcs

18/03/2019 - 11:24

Amb un nou disseny, el mapa situa les diverses carreteres, pistes, senders, equipaments i resta d'accessos i serveis del Parc Natural. A més, conté la relació dels diversos itineraris senyalitzats i centres i punts d’informació del Parc i altra informació d'interès com el servei de transport públic integrat Bus Parc, els establiments adherits a la Carta Europea de Turisme Sostenible o el servei gratuït de préstec de material adaptat.

El nou mapa de l’informador del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny també us ofereix consells útils sobre bones pràctiques, l’ús de la bicicleta, la circulació motoritzada, què cal fer amb les deixalles, com ajudar a prevenir un incendi, animals de companyia i altres recomanacions.

Podeu trobar el nou mapa de l’informador a l'Oficina del Parc, centres i punts d'informació, pàgina web del Parc o bé descarregar-vos-el en format PDF.

Benvinguts al Parc
Si voleu completar els documents imprescindibles per planificar i gaudir al màxim les vostres visites al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, afegiu al mapa de l’informador el nou desplegable de benvinguda al Parc. Hi trobareu una selecció dels deu punts d’interès més rellevants de l’espai natural. Descarregueu-vos-el aquí o demaneu-lo als equipaments del Parc Natural. El document també s'ha editat en castellà, anglès, francès i alemany.


 

Relacionats

Article

La Regidoria de l’Hàbitat Rural i la Sostenibilitat de l’Ajuntament de Lleida ha editat un fulletó explicatiu de 8 espais naturals del terme municipal, destacables pel seu valor ecològic, on s’especifica les característiques i la ubicació de cadascú d’ells, amb l’objectiu de donar-los a conèixer, ja que alguns són poc coneguts per la majoria de lleidatans i lleidatanes.

Article

Un investigador i una investigadora estan fent la seva feina habitual…Ssssshhh…. els seguim? Aquest és l’argument d’una nova publicació, un llibre sense paraules que explica quins animals hi ha al Parc tot seguint els rastres que deixen. Adreçat als més menuts, i també als més grans, és ideal per llegir abans i després d’una sortida a Collserola, a l’escola o en família, i per mirar una i vint vegades. El conte es complementa amb un espai web que amplia la informació present al llibre i proposa altres recursos relacionats amb la publicació.

Article

Les biblioteques es sumen de ple a la 4a edició de la Setmana Natura sota el lema Llegeix Natura.

Butlletí