Distintiu de garantia de qualitat ambiental per al Metropolitan de Badalona i per a quatre biblioteques de l'Ajuntament de Barcelona

Font: Generalitat de Catalunya

29/10/2018 - 09:04

El distintiu de garantia de qualitat ambiental és un sistema català d’etiquetatge ecològic que reconeix productes i serveis que superen determinats requeriments de qualitat ambiental més enllà dels establerts com a obligatoris per la normativa vigent.

La Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, ha concedit el distintiu de garantia de qualitat ambiental a quatre biblioteques de l’Ajuntament de Barcelona, ja són 13 les biblioteques catalanes que disposen del distintiu.

El centre esportiu Metropolitan de Badalona també ha obtingut el distintiu, convertint-se en el quart centre esportiu català en aconseguir aquesta certificació.

Aquestes instal·lacions demostren el seu compromís ambiental complint tots els criteris referits a l'estalvi i l’eficiència energètica, especialment en l’àmbit de la il·luminació i la climatització, la gestió dels residus, la formació ambiental dels treballadors i també de comunicació i promoció, entre d'altres.


 

Relacionats

Article

Es tracta d’una escultura de l’artista Rosendo Porro Cuesta, del taller L’Enclusa, que serveix de contenidor, i que té com a objectiu el fet de fomentar el reciclatge dels plàstics als espais naturals, com ara la platja

Article

L’Ajuntament de Reus i la Cambra de Comerç de Reus han signat el conveni per a l’organització de la I edició dels Premis pel Medi Ambient Ciutat de Reus. Aquests premis tenen l’objectiu de reconèixer públicament les millors pràctiques mediambientals per part de les empreses adherides al Pacte pel Medi Ambient de Reus.

Article

L’espai, punt de trobada de més de 400 joves a l’estiu, fa campanya pel reciclatge i promou la mobilitat no contaminant

Butlletí