La Economía del Bien Común, el consumo y producción sostenibles en las ciudades del futuro

dilluns, 5 novembre, 2018 - 19:00 a dimarts, 6 novembre, 2018 - 18:59
CosmoCaixa Barcelona, Barcelona

 

 
 

5/11/2018
DESCUBRE
La Economía del Bien Común, el consumo y producción sostenibles en las ciudades del futuro

 

El economista que replantea el sistema económico mundial

Economista y sociólogo austriaco. Padre de la Economía del Bien Común y  uno de los ponentes más rompedores y dinámicos del momento.
 
"El objetivo de la economía es el bien comúny el dinero es sólo el medio para conseguirlo"
"Un nuevo modelo económico es posible, conciudades más justas y sostenibles y las personas en el centro de las decisiones."
 
2€ usando el código: COSMOACCION
Inscripción aquí
 
 
Municipis: 
Categories: 
Economia

Relacionats

Notícia

En les dues jornades del congrés BforPlanet, punt de trobada dels agents econòmics que treballen per la sostenibilitat, s’ha abordat la necessitat de conjugar la capacitat econòmica amb el respecte mediambiental i la cura del planeta. La trobada també ha permès explicar en detall les diferents iniciatives municipals en aquest camp, així com les mesures de reactivació econòmica.

Article

L’any 2020 ha estat un any especialment complicat a causa de la pandèmia de la COVID-19, i malgrat un context poc afavoridor de l’acció comunitària en salut, s’ha seguit treballant conjuntament per detectar les necessitats en salut derivades de la COVID-19 dels barris més desafavorits i dissenyar, implementar i avaluar programes per cobrir-les. Aquesta memòria presenta l’activitat realitzada durant el 2020 en els barris on està present l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) a través de l’estratègia de salut comunitària “Barcelona Salut als Barris” (BSaB).

Article

Les organitzacions de la Xarxa B+S Fundació Solidança, La taca d’oli/La Fàbrica i Back to Eco/Infinit Denim s'han unit per impulsar “Texans pel clima”, una campanya amb l’objectiu d’avançar cap a una economia més circular a través de la recollida de texans usats.

Butlletí