Jornada anual de la XCT - XVAC

dimarts, 6 novembre, 2018 - 09:00 a dimecres, 7 novembre, 2018 - 16:59
Institut d’Estudis Catalans. C/ del Carme, 47. Barcelona

Objectiu de la Jornada

Esdevenir un punt de trobada i debat entre les entitats i persones interessades en la custòdia del territori i el voluntariat ambiental, tot donant resposta a les necessitats formatives del col·lectiu. Per assolir l’objectiu, durant la jornada es duran a terme les següents sessions: - Ponència inaugural sobre la diversitat de valors de la natura - 6 sessions de formació i debat (1h cada sessió) - Ronda de comunicacions curtes on s’exposaran projectes de custòdia del territori i de voluntariat ambiental (18 comunicacions)

PROGRAMA


 

Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Article

El programa Escoles + Sostenibles ha organitzat durant el curs escolar 2020-2021 diferents activitats amb 358 escoles de la ciutat per celebrar el seu vintè aniversari i la tasca desenvolupada per promoure la sostenibilitat des de l’educació. En la cloenda del curs, celebrada en línia, hi han participat més de mil alumnes d’una cinquantena de centres i s’ha fet un repàs de les diferents iniciatives sostenibles impulsades per diferents escoles.

Notícia

Cartells per a conscienciar i jocs basats en la mímica són dues de les iniciatives que ha preparat l’alumnat dels centres que hi participen. Us expliquem les accions que es promouen en el marc d'aquesta setmana temàtica, que se celebra del 26 d’abril al 2 de maig.

Acte
18/03/2021 - 14:45

Butlletí