Matinal sonora

dimecres, 25 abril, 2018 - 09:00 a 11:30
Parc de la Ciutadella
Geolocation

En el marc del Dia Internacional de Conscienciació envers el Soroll es reivindica el valor dels paisatges sonors com un dels patrimonis immaterials de la ciutat en una matinal molt sonora:

  • Txac-txac, piu-piu, coac-coac o mec-mec? (de 9 a 11 h)

Quins sons ens envolten en el nostre dia a dia? A la ciutat hi predominen els sons o els sorolls? Tot passejant ens farem conscients dels paisatges sonors que ens envolten i els enregistrarem amb equips professionals. Aprendrem a reconèixer diferents espècies d’ocells a partir dels seus cants.

A càrrec d’Eloïsa Matheu i Ilaria Sartori de Phonos.

  • Creem un mapa sonor (d'11.30 a 13.30 h)

Amb la col·laboració d’experts, editarem i pujarem els nostres enregistraments a internet per crear entre tots un mapa sonor.

A càrrec d’Eloïsa Matheu i Ilaria Sartori de Phonos. Amb la col·laboració del Mapa Barcelona + Sostenible. Inclourà un petit esmorzar.

 

És imprescindible inscripció prèvia. Per a més informació seguiu l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

 

Municipis: 
Categories: 
Soroll/Contaminació acústica

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament es compromet a estudiar la possible aplicació de restriccions en l'horari de tancament de diversos establiments

Article

El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) ja inclou l’aprovació definitiva de la resolució per la qual es redueixen els horaris d’obertura de les terrasses situades en aquests espais. Des del 28 d'octubre, entre setmana, de diumenge a dijous, hauran de tancar a les 23.00 hores, i els divendres, dissabtes i vigílies de festius, a les 24.00 hores.

Article

Aquests dies s’està fent el desplegament de sonòmetres en diferents carrers dels districtes de Ciutat Vella, Sant Martí, Sants-Montjuïc i Gràcia per mesurar els nivells de soroll nocturn en aquests espais amb l’objectiu de comprovar si aquests carrers o places poden considerar-se zones acústicament tensionades en horari nocturn.

Butlletí