Campanya per fomentar el reciclatge de vidre als establiments d’hostaleria a L'Hospitalet de Llobregat

07/11/2017 - 09:49

En col·laboració amb l’Ajuntament de L’Hospitalet, l’entitat Ecovidrio, encarregada de gestionar el reciclatge de tots els envasos de vidre a Espanya, està realitzant una campanya informativa per fomentar el reciclatge de vidre als establiments d’hostaleria de la ciutat.

A través d’enquestes i entrevistes als responsables de bars i restaurants de L’Hospitalet, es vol conèixer de primera mà quines són les seves necessitats en matèria de reciclatge dels envasos de vidre. L’objectiu és poder adequar els recursos existents i posar a l’abast dels establiments d’hostaleria contenidors i galledes per facilitar el trasllat dels residus fins als contenidors verds.

La campanya també serveix per oferir informació detallada als locals sobre com reciclar correctament i sobre els avantatges socials i econòmics del reciclatge de vidre.

Als carrers de L’Hospitalet hi ha 659 contenidors verds, a l’abast de la ciutadania i dels establiments comercials, a través dels quals l’any passat es van recollir a la ciutat 3.231 tones d’envasos de vidre.

Segons dades d’Ecovidrio, l’any 2016 es van reciclar en el conjunt d’Espanya 753.509 tones de vidre, 16,2 kg per habitant i 62 envasos per persona, amb un increment del 4 per cent en la recollida selectiva a través del contenidor verd i una taxa de reciclatge del 72 per cent.



 

Categories: 

Relacionats

Article

Sarrià compleix amb l’obejctiu de reciclatge que marca la UE 12 anys abans del previst

Notícia

Un equip d’Ecovidrio ha posat en marxa la campanya visitant els establiments masnovins per informar-los sobre l’obligació de reciclar i facilitar solucions davant possibles dificultats

 

 

Article

El Consell Comarcal del Berguedà i ajuntaments com els de Berga, Girona, Castelldefels, Vila-seca, Cambrils fins a 140 ciutats de l’estat s’han unit un any més al Dia Mundial contra el càncer de mama, participant en la campanya “Recicla vidre per elles”, una iniciativa impulsada per Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus dels envasos de vidre a Espanya. 

Butlletí