Dia Mundial de les Ciutats a Barcelona

dijous, 31 octubre, 2019 - 00:00 a dimarts, 5 novembre, 2019 - 23:59
Geolocation

Les Nacions Unides han designat el 31 d'octubre com a Dia Mundial de les Ciutats. Es preveu que el Dia promogui en gran mesura l'interès de la comunitat internacional per la urbanització mundial, promou la cooperació entre els països per atendre oportunitats i afrontar els reptes de la urbanització i contribuir al desenvolupament urbà sostenible arreu del món.

El Dia Mundial de les Ciutats es va establir el 27 de desembre de 2013 per l'Assemblea General en la seva resolució A / RES / 68/239, en què l'Assemblea General "decideix designar el 31 d'octubre, començant el 2014, com a Dia Mundial de les Ciutats, convida als Estats, El sistema de les Nacions Unides, en particular l'ONU-Hàbitat, les organitzacions internacionals pertinents, la societat civil i tots els grups d'interès rellevants per observar i sensibilitzar sobre el Dia "

El tema general del Dia Mundial de les Ciutats és Better City, Better Life, mentre que cada any es selecciona un subtema diferent, per promocionar els èxits de la urbanització o per abordar els reptes específics derivats de la urbanització.

El primer Dia Mundial de les Ciutats es va celebrar a Xangai, Xina, el 31 d'octubre de 2014, sota el tema Leading Urban Transformations.

 


Municipis: 
Categories: 
Smart cities/Planificació urbana

Relacionats

Acte
Notícia

Les superilles de Barcelona afecten positivament la salut i el benestar del veïnat i les persones que en fan ús. Així ho conclouen diversos estudis observacionals, quantitatius i qualitatius realitzats, en el marc del projecte “Salut als carrers”, per l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), que ha analitzat l’impacte en la salut i els seus determinants de les superilles implantades al Poblenou, a Sant Antoni i a Horta.

Butlletí