El món de l'educació ambiental es retrobarà per saben d'on venim i cap a on anem

Font: Diputació de Barcelona

21/05/2017 - 09:31

La Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, organitza una jornada amb l’objectiu de realitzar una revisió de l’estat de l’educació ambiental després de 40 anys de pràctica efectiva.​

La Diputació de Barcelona ha publicat recentment el llibre 'Educació ambiental. D'on venim? Cap on anem?', una revisió de l'estat de l'educació ambiental després de 40 anys de pràctica efectiva, una mirada crítica i una reflexió profunda per extreure coneixement del camí recorregut i actuar amb més responsabilitat i saviesa en el futur.

En aquest temps, la societat ha evolucionat extraordinàriament, i la percepció i la gestió del medi ambient s’han transformat de forma excepcional.

En el marc de l'efemèride i la publicació, s'ha organitzat una jornada homònima el 8 de juny a Barcelona, en la qual els propis autors i autores del llibre, acompanyats d'altres ponents, participaran en la jornada exposant el seu punt de vista, coneixement i propostes de futur per l’educació ambiental a casa nostra.

Què és l’Educació ambiental i per què ens cal? Quines poden ser les tendències de futur ? Cap a on s'haria de dirigir una educació ambiental urbana renovada ? Respostes a aquestes preguntes, intercanvi d'experiències locals i presentació de noves eines i posada en pràctica de les mateixes. Tot plegat en una jornada plena de sorpreses, debat, reflexió i propostes de futur per enfortir l'educació ambiental el nostre país.


De forma exclusiva, totes les persones assistents rebran un exemplar del llibre Educació ambiental. D'on venim ? Cap a on anem ?. Es pot consultar el programa i les inscripcions als enllaços corresponents. 

 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Alumnes de Catalunya, acompanyats de docents, es van trobar a la XI Conferència Catalana Tinguem Cura del Planeta (CONFINT) per debatre sobre l’Emergència Climàtica i decidir els seus representants

Acte
15/06/2024 - 11:00
Hub Social Barcelona c/de Girona, 34

Butlletí