Ecodescoberta. "Els racons de l'Horta de Grenyana, en bicicleta"

diumenge, 26 març, 2017 - 11:00
Horta de Grenyana i Parc de la Mitjana

Coneixes la sèquia de Fontanet, d’origen musulmà? I el Molí de Cervià, on antigament es batia la llana? Has estat mai a la verneda de la Mitjana?
Et proposem una visita guiada en bicicleta per l’horta de Grenyana i pel parc de la Mitjana, on descobriràs els punts més emblemàtics d’aquests dos espais d’interès.

  • Recorregut de 7 kms no recomanat per a bicicletes de 4 rodetes o de rodes molt petites. És obligatori l'ús de casc.

Activitat gratuïta.

Places limitades. Cal que us inscriviu mitjançant aquest tràmit.

El punt de trobada serà la  Glorieta Font i Quer (davant entrada Parc de la Mitjana)

Organitzador: 
Regidoria de l'Hàbitat urbà i Rural i la Sostenibilitat. Ajuntament de Lleida
Contacte: 

Relacionats

Article
El Calendari del Delta abandona el paper i passarà a ser digital

Enguany, el calendari està dedicat als Hàbitats de marge del delta del Llobregat, amb una selecció d'imatges que mostren les plantes i els animals que viuen en els marges de camins i camps, talussos i bardisses. 

Notícia

El pla preveu 81 projectes amb una inversió de 227 milions, gairebé la meitat dels quals destinats a reduir la contaminació i millorar la qualitat de l’aigua

Notícia

La Diputació de Tarragona, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Penedès, ha impulsat un any més el Pla d'Ocupació en aquesta comarca, amb l'objectiu d'afavorir la inserció al mercat laboral de persones en situació d'atur i, alhora, de condicionar entorns naturals, tenint en compte les necessitats dels municipis.

Butlletí