El porta a porta a Argentona s'amplia a tot el municipi

18/11/2016 - 14:32

Argentona ampliarà definitivament el model de recollida de la brossa porta a porta a principis del 2017, unificant així un únic sistema de gestió dels residus al municipi. Les urbanitzacions iniciaran la recollida porta a porta el 9 de gener de 2017.

A principis de desembre s´iniciarà una campanya informativa de la implantació del nou model a les urbanitzacions de Les Ginesteres, Can Raimí, Can Cabot i Can Ribosa.

El dilluns 9 de gener de 2017, després de les festes de Nadal, es posarà en marxa a Les Ginesteres, Can Ribosa, Can Raimí i Can Cabot, substituint  la majoria de contenidors de superfície pel porta a porta.

La primera setmana de desembre, l’Ajuntament dsitrbuirà un díptic informatiu a tots els domicilis i iniciarà una campanya amb diversos equips d’informadors que visitaran tots els veïns i veïnes d’aquestes urbanitzacions, facilitant-los informació d’interès sobre el funcionament de la recollida porta a porta, el calendari i materials com el cubell d’orgànica. Aquests equips han estat formats per l’Escola de Natura del Corredor (ENC) de forma conjunta amb la brigada d’auxiliars d’instal•lació d’energies renovables i recuperadors de residus de l’Ajuntament d’Argentona.

Tal i com es va dur a terme aquesta tardor amb la implantació del porta a porta al barri del Cros, el suport dels informadors i de la brigada continuarà al gener durant els primers dies de posada en marxa del nou sistema de recollida.

RECOLLIDA AL MATÍ

La principal novetat del model de recollida de la brossa a aquestes urbanitzacions serà que el servei es realitzarà al matí, a diferència de la resta del municipi que té lloc a la nit. Entre les 7 i les 9 del matí, els veïns hauran de deixar davant del domicili la fracció corresponent, atenent al calendari de recollida.

El calendari a Les Ginesteres, Can Ribosa, Can Cabot i Can Raimí serà el següent:

  • Dilluns – Envasos
  • Dimarts – Orgànica i restes vegetals
  • Dimecres – Rebuig
  • Divendres – Paper i cartró
  • Dissabte – Orgànica i restes vegetals

 


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

La policia, juntament amb la brigada, busca els infractors que no reciclen bé obrint les bosses de deixalles.

Article
Va ser el primer municipi amb aquest sistema a Catalunya

Actualment, Tiana està posicionat com el poble de l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb el percentatge més elevat de recollida selectiva.

Notícia

Força participació i poques incidències en la primera nit de recollida de residus porta a porta al Vendrell. El veïnat dels nuclis de Sant Vicenç de Calders, el Nou Vendrell i Torreblanca s’han estrenat en aquest nou sistema que és només el començament d’un pla per a millorar en matèria de reciclatge. En aquest sentit, la regidoria de Recollida de Residus i de Medi Ambient anuncia que amplia de un a tres dies la recollida de poda a tot el municipi.

Butlletí