Ruta "Sants-Montjuïc: Camins d'aigua: un plaer per als sentits"

dimarts, 22 novembre, 2016 - 10:00 a 12:00
Jardins del Laribal
Geolocation

La muntanya de Montjuïc amaga racons ben populars i jardins inspirats en les mil i una nits on l’aigua llisca creant espais frescos, ideals per descansar.

Com l’aigua que baixa pels rius, recorrerem els racons més tranquils de Montjuïc per conèixer el cicle de l’aigua a la ciutat de Barcelona. Quins tipus d’aigua fem servir a la ciutat? Quanta aigua consumim? Mentre enraonem de l’aigua coneixerem la història d’aquests jardins tan propers i desconeguts i parlarem també de les fonts ornamentals i de beure que formen part de les nostres rutines urbanes.

Veniu a conèixer l’estanyol del Roserar d’Amargós i redescobrir espais mítics com la Font del Gat, la Cascada de les Escales del Generalife o el conjunt de l’avinguda Maria Cristina.

Ruta per les fonts i els espais d’aigua de la muntanya de Montjuïc.

Totes les activitats de La Fàbrica del Sol requereixen d'inscripció prèvia. Per a inscriure't segueix l'enllaç.

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Aigua

Relacionats

Article

Coincidint amb el 10é aniversari del reconeixement del Dret Humà a l’Aigua i el Sanejament per part de l’Assemblea General de les Nacions Unides, l'Ajuntament de Barcelona ha organitzat una sessió en línia amb Leo Heller, relator de les Nacions Unides pel Dret a l’Aigua fins el novembre passat i autor d’aquest informe, i a Pedro Arrojo Agudo, el nou relator que ha agafat el relleu de Heller.

Article

El cicle AiguArt 2020 torna amb un munt d’activitats per a tots els públics a Barcelona. 

Butlletí