Sant Fruitós de Bages obre un procés per a optar a un dels 22 horts socials

Font: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages
31/05/2016 - 09:06

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages obre una convocatòria pública per optar a l’ocupació d’una parcel·la en el marc del projecte d’horts socials.

Sant Fruitós de Bages engega un programa totalment innovador al municipi per tal de cedir, de forma temporal, una parcel·la per a conrear-hi un hort urbà. Aquesta iniciativa pretén oferir un nou servei als ciutadans de Sant Fruitós de Bages.

Les 22 parcel·les de 82m2 cadascuna, es troben situades a la zona de la Sagrera.

Des del 31 de maig i fins al 14 de juny, es podrà presentar la documentació per tal d’optar al sorteig públic d’aquests horts socials. Aquesta informació es podrà consultar a la web municipal a partir del mateix 31 de maig,

Per a poder entrar al concurs públic caldrà obtenir una puntuació mínima de 7 punts. Els requisits que es tindran en compte son els següents:

1. Condicions econòmiques de la unitat familiar
1.1. Prestació econòmica/pensió inferior al Salari Mínim Interprofessional (fixat pel 2016 en 655,20 € mensuals):  4 punts
1.2. Prestació econòmic, pensió o salari superior al Salari Mínim Interprofessional (fixat pel 2016 en 655,20 € mensuals) 3 punts
2. Nombre de persones a la unitat familiar :1 punt per persona
3. Altres situacions familiars i/o socials valorades pels serveis socials municipals:  Fins a un màxim de 4 punts

L’adjudicació dels horts és per un període de 2 anys i cada sol·licitant tindrà dret a una sola parcel·la. Per tal de fer poder fer ús d’aquestes parcel·les caldrà complir la normativa que s’especifica en les bases de la sol·licitud.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Es farà una distribució del terreny en 13 parcel·les individuals i 5 de cultiu comunitari distribuïdes a La Cisa i al barri Santa Anna-Tió.

Article

El projecte “Horts al terrat”, de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, ha rebut el premi Nova Bauhaus de la Unió Europea en una cerimònia que s’ha celebrat a la ciutat de Brussel·les el divendres 12 d’abril.

Article

El reconeixement destaca la sostenibilitat i la inclusió del projecte d’horticultura de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i la votació és oberta a tota la ciutadania.

Butlletí