LET'S CLEAN UP EUROPE

divendres, 8 maig, 2020 a diumenge, 10 maig, 2020
Diverses localitats i escenaris

És una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

La pròxima 7a edició de la campanya Let's Clean Up Europe! se celebrarà del 8 al 10 de maig de 2020. En la darrera edició, a Catalunya vam tenir multitud d'accions de neteja organitzades per part d’associacions, escoles, empreses, administracions... en espais naturals. Si voleu organitzar una acció de neteja obrim el període d’inscripció de l’1 al 31 de març de 2020, si voleu participar com a voluntari a una acció de neteja inscrita podreu consultar l'agenda d'activitats a partir del mes d’abril 2020.


 

Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article

Vídeo resum de les activitats realitzades a la Setmana Europea de Prevenció de Residus (EWWR2019)

Acte
20/11/2019
Biblioteca de Tordera. Joan Maragall, 6. Tordera
Article

Enguany la 11a edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus posa el focus en l’Educació i comunicació per la prevenció de residus, per fomentar un canvi de comportament a l’hora de produir i comprar productes i gestionar aquests residus. Per això l’eslògan és: "Canvia els teus hàbits, redueix els residus” (“Change your ways, reduce your waste).

Butlletí