Nova adjudicació de parcel·les als horts municipals del Papiol

Font: Ajuntament del Papiol
06/10/2014 - 00:00
Els horts municipals del Papiol tornen a obrir convocatòria de places (fins el 14 de novembre) per aquelles papiolenques i papiolencs que vulguin convertir-se en hortolans i tenir un tros on cultivar les seves pròpies hortalisses.

Aquesta serà la tercera convocatòria pública oberta a totes i tots els papiolencs que fa l'Ajuntament per a repartir les parcel·les dels horts municipals. Actualment són més de 30 persones, moltes d'elles ajudades per amics i família, les que són adjudicatàries de parcel·la. Totes elles van participar en les dues convocatòries públiques obertes que van tenir lloc el gener i l'abril de 2014.

Aquest estiu els horts municipals del Papiol han fet una nova adquisició: un compostador de 1.200 litres que ajudarà als hortolans a obtenir compost de qualitat pels mateixos horts municipals. Alhora, s'ha constituït la Comunitat d'Usuaris dels Horts Municipals, que ha de servir per poder canalitzar millor els dubtes, suggeriments i propostes que puguin sorgir entre els mateixos hortolans.

Relacionats

Notícia

Del 2019 al 2023, el Consistori ja ha reduït 252.534 metres cúbics d'aigua en el consum municipal

Notícia

Una representació de l’alumnat (més de 70) i professorat (18) de tretze centres educatius de la ciutat van participar en l’acció final conjunta del curs que es va celebrar al Centre Cívic Vista Alegre.

Notícia

La fotovoltaica signa un manifest públic-privat per impulsar les comunitats energètiques a Espanya.

Butlletí