el Vendrell

Notícia

Es tracta de sis fanals intel·ligents que podrien contribuir a l’estalvi d’entorn el 70 per cent del consum energètic.

Notícia

Els municipis que han posat en marxa aquesta iniciativa comparteixen una unitat geogràfica de costa, pertanyents a diverses comarques i demarcacions provincials, però units per un problema: l’impacte dels efectes del canvi climàtic sobre les platges, que no entén de fronteres administratives.

Notícia

L'Ajuntament de El Vendrell continuarà insistint en facilitar informació a la ciutadania del fet que els abocaments incívics suposen una mala imatge, un impacte al medi i un cost econòmic extraordinari per a tothom. Per tant, a les illes de contenidors es posaran uns adhesius amb el missatge “El teu carrer no és un abocador” amb informació sobre els serveis de recollida d’andròmines i poda.

Article

El Servei Municipal d’Aigües ha renovat el seu parc automobilístic, en modalitat de rènting i a través de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) per aconseguir unes millors condicions econòmiques.

Notícia

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament del Vendrell engega una campanya per al foment de la recollida selectiva de la matèria orgànica.

Notícia

Del 2 de novembre al 19 de desembre s'han dut a terme un conjunt d’activitats emmarcades en el Programa d’Educació Ambiental del Vendrell a diverses escoles del municipi. L’Ajuntament del Vendrell impulsa aquest programa, que vol aconseguir que l’educació ambiental sigui una competència transversal en tot el cicle educatiu dels ciutadans més joves del municipi.

Notícia

El dilluns 26 de juny es posarà en marxa el primer servei de recollida de residus porta a porta del municipi. Concretament, durant l’estiu, es farà una prova pilot en 121 establiments de les platges del Vendrell.

Article

En la instal·lació d’aquesta il·luminació s’han tingut en compte diferents aspectes per evitar la contaminació lumínica i per aconseguir un estalvi d’energia.

Notícia

L'Ajuntament del Vendrell posa en marxa el projecte d’un nou equipament municipal per fomentar l’educació ambiental.

Notícia

El Vendrell inicia una enquesta sobre residus comercials per valorar la viabilitat d’implantar la recollida porta a porta en aquest sector.

Notícia

El passat dimecres 23 de març, la Regidoria de Medi Ambient, Sostenibilitat i Serveis Ambientals de l’Ajuntament del Vendrell, amb el suport de l'Estratègia Catalana Residu Zero (ECRZ), va realitzar, de forma simultània a nou punts del Vendrell, una anàlisi del contingut de les bosses de la fracció resta dels residus municipals

Notícia

L'Ajuntament del Vendrell ha presentat el Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible (PAES) en una sessió oberta als vilatans.L'objectiu és reduir en un 20% les emissions de CO2 d'aquí al 2020.