Ecologia

Opinió
Opinió


" La necessitat de superar les visions reduccionistes i obrir-se cap a visions més integradores o holístiques, es fa sentir clarament, des de fa temps, tant des de l’àmbit de la natura com de la cultura. "
 

Notícia

L'ecòleg Ramon Margalef i López (1919-2004) dona nom a partir d'ara al jardí d'Aclimatació, un dels espais amb més interès botànic de la ciutat, situat al Parc de Montjuïc de Barcelona.

Notícia

La doctora Sandra Lavorel és professora d’investigació del Laboratori d’Ecologia Alpina (CNRS) de Grenoble, i està considerada una de les principals ecòlogues d’Europa. El doctor olotí Jordi Bascompte és catedràtic d’Ecologia a la Universitat de Zuric i director del seu Màster en Ciències Ambientals Quantitatives.

Acte
10/03/2018 - 10:00
La Fàbrica del Sol
Article

L'objectiu del Premi és reconèixer una trajectòria científica o un descobriment en el camp de les ciències ecològiques que hagi contribuït al progrés significatiu del coneixement o el pensament científic, o al desenvolupament d'instruments teòrics per a la bona gestió dels recursos naturals, del territori o del mar.

Opinió
La sostenibilitat és una lluita contra els increments d’entropia i la pèrdua de diversitat
Opinió
Wangari Muta Maathai (Nyieri, Kenya,1 d’abril de 1940 – Nairobi, Kenya, 25 de setembre de 2011)
Opinió
Un ctenòfor nord-americà competeix alimentàriament amb els musclos del delta de l’Ebre