Sara Cognuck: “La ansiedad por lo que estamos viviendo, se puede transformar en acción”

21/12/2022 - 16:26

Sara Cognuck és una de les coordinadores del moviment juvenil ambiental de Costa Rica i la seva portaveu per a entitats internacionals.

Un dels compromisos de Cognuck és impulsar la implicació́ dels joves en la presa de decisions sobre el canvi climàtic i fer arribar més lluny la veu d’Amèrica Llatina i el Carib.  Amb ella conversem del que significa viure a un país amb una alta consciència i compromís ambiental i la seva visió de la lluita climàtica internacional.

L’entrevistem arrel de la trobada de líder ambientals joves que organitza la Casa Amèrica a Barcelona.


 

Relacionats

Article

La cinquena edició de la Marató per l'Emergència Climàtica de l'Ajuntament de Barcelona ha aconseguit reduir el consum d'electricitat en un 12,9%, un 10,7% el gas natural i un 6% l'aigua.

Entrevista

Julieta Martínez, té 19 anys, és xilena. I és avui una de les líders joves d’acció contra l’emergència climàtica. El seu discurs i la seva capacitat de motivar és contundent. Denuncia que la crisi climàtica afecta les inequitats de gènere. Ha creat la Fundació “Tremendas”, que acull l’acadèmia “Climáticas”, un projecte que impulsa l’educació de nenes i adolescents de Llatinoamèrica i el Carib com a eina per combatre el canvi climàtic amb perspectiva de gènere i empoderar les dones com a agents de transformació social.

Butlletí