“Oblidem el gran poder que tenen les alternatives al capitalisme”

Tim Jackson, economista ecologista

Marc Solanes Calderón

19/06/2023 - 18:13

    

Tim Jackson és economista, ecologista i escriptor.

Tim Jackson ens presenta el seu llibre Postcreixement, publicat per Arcàdia. En aquest llibre, l’economista ecologista  proposa reflexionar sobre les condicions de viabilitat més enllà del capitalisme.

El britànic ens proposa noves formes de fer, viure i relacionar-nos més enllà d’un sistema capitalista que considera obsolet. “Hi ha vida més enllà del capitalisme, per descomptat”, repeteix.


 

Relacionats

Notícia

El projecte Circular B30 fa de l’eix Mollet-Cerdanyola un referent per avançar en recerca i innovació cap a l’objectiu de residu zero al territori. La iniciativa ha permès articular una xarxa de laboratoris a la UAB, Cerdanyola del Vallès i Mollet del Vallès perquè universitats, centres de recerca, administracions, empreses i ciutadania treballin plegats en projectes innovadors en matèria de sostenibilitat

Article

Aigües de Reus ha presentat aquest dimarts, 12 de març el nou projecte de recuperació de la Bassa Nova, a l’entorn del passeig de la Boca de la Mina, que en breu es posarà a exposició pública i posteriorment es traurà a licitació per segon cop després que un primer concurs quedés desert a principi de 2023

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Butlletí