octubre 2023

Notícia

Ha començat la campanya informativa sobre el nou sistema de recollida de residus per a activitats i comerços de Premià de Mar.

Notícia

La xifra suposa un estalvi anual conjunt de 58.000 euros per a aquestes famílies. S'espera que a finals d'aquest any els expedients resolts favorablement facin créixer aquesta xifra fins als 70.000 euros

Entrevista
Víctor Navarrete és membre de Letrasalvaje

L’entrevistem en el marc de la seva participació a l’EcoBookLab 2023, organitzat per l'editorial Pol·len. 

Reportatge
Reportatge

Al cap i a la fi, el baix cost de l’equip necessari en comparació amb el que s’usa a les cadenes de ràdio és un dels principals atractius que té aquest format. Qualsevol persona amb un ordinador, un micròfon decent i un programa d’edició de so gratuït pot tenir el seu pòdcast.

 

Notícia
Especial Congrés de Qualitat de l'Aire

La segona jornada del Congrés de Qualitat de l'Aire reivindica més mesures, informació acurada i posar la ciutadania al centre.
Notícia

Les mesures preventives, el peatge urbà de les ZBE i el redisseny urbanístic marquen la primera jornada del Congrés de Qualitat de l'Aire a Sabadell.

Notícia
Especial Congrés de Qualitat de l'Aire

S'ha celebrat el tercer Congrés de Qualitat de l'Aire a Sabadell. Les cinc administracions organitzadores prioritzen garantir la salut pública amb exigents plans d’acció en mobilitat i les zones de baixes emissions.

Notícia

Arrenca als mercats municipals de Badia del Vallès, el Prat de Llobregat i Sant Joan Despí una campanya per reduir envasos d’un sol ús.

Notícia

El 60% de les 8.300 hectàrees que fa el Parc Natural de Collserola és propietat privada i la nova associació de propietaris agroforestals Collserola Iniciatives ha presentat avui una de les fites més importants i sense precedents