agost 2017

Notícia

La campanya “Calaf lliure de bosses de plàstic” clou amb èxit amb més de 200 bosses de roba lliurades durant la jornada final.

Notícia

L’app Aparcar permetrà obrir les estacions de recàrrega des del mòbil sense necessitat de demanar la targeta d’identificació específica. L’aplicació de mòbil Aparcar de Cambrils i Reus també servirà per obrir les estacions de recàrrega per a vehicles elèctrics. Els ajuntaments de Cambrils i Reus –a través de les empreses municipals Aparcam i Reus Mobilitat i Serveis– van estrenar fa poc més d’un any aquesta aplicació per pagar la zona blava des del mòbil.

Notícia

Proposar a les empreses una metodologia de treball, així com propostes per a millorar la seua sostenibilitat, tant en l'àmbit mediambiental com a empresarial, aprofitant totes les oportunitats que ofereix el nou panorama digital. Aquest és el principal objectiu d'un estudi per a la dinamització tecnològica del polígon de l’Altet d'Ontinyent, realitzat per l'empresa pública Divalterra, dependent de la Diputació de València.

Notícia

L'AMB va fer entrega als municipis metropolitans de Castellbisbal, el Prat de Llobregat, Gavà, l'Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Just Desvern i Tiana d'un projecte executiu per a la realització d'una instal·lació solar fotovoltaica per autoconsum a un dels seus edificis municipals. Dels 8 projectes, durant el 2017 es preveu que la majoria s'executaran i seran per tant una realitat ja el 2018.

Notícia

L’acció s’emmarca dins de la campanya de civisme “Som una gran ciutat i la volem en condicions”, posada en marxa el passat mes de juny amb la participació de la Federació d’Associacions de Veïns de L’Hospitalet.

Notícia

Durant el juliol, un grup de 20 nois i noies han participat a la cinquena edició d’aquesta proposta estiuenca de treball i oci de Calldetenes. Després de tres setmanes, el projecte ha arribat al final amb l’acte de cloenda i la presentació dels treballs realitzats a les famílies i als veïns i veïnes de Calldetenes.

Notícia

Catalunya disposarà de 39 punts més de recàrrega a la seva xarxa de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics, que entraran en servei els propers mesos i que ampliaran fins a 126 el nombre de punts de recàrrega amb accés públic operatius i propers a la xarxa bàsica viària catalana.

Notícia

L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós en coordinació amb l'empresa concessionària al municipi de la recollida d'escombraries i neteja viària, ha iniciat el procés de substitució de les tapes que cobreixen els 200 contenidors d'envasos lleugers que hi ha repartits pels carrers de Palamós.

Notícia

La campanya recorda que llençar els trastos al carrer ens molesta a tots i que es disposa del servei gratuït de recollida de voluminosos. A l'adhesiu s'hi pot llegir el lema "Aquí no. Fa nosa!" per fer visible la molèstia que suposa aquesta mala pràctica.

Notícia

Es crea el primer jardí de papallones de la ciutat, un espai on es realitzarà una plantació d’espècies vegetals concretes per a la proliferació d’aquest insecte. El nou espai verd, ubicat a Balàfia, inclou la creació d’un camí de vianants que donarà continuïtat a l’existent per sobre del camp de futbol, i que unirà l’Avinguda Alcalde Recasens fins a l’Avinguda de Torre Vicens.