Finalitza la campanya “Calaf lliure de bosses de plàstic”

31/08/2017 - 09:24

La campanya “Calaf lliure de bosses de plàstic” clou amb èxit amb més de 200 bosses de roba lliurades durant la jornada final.

Durant la setmana del 3 al 9 de juliol, Calaf va col·laborar amb els establiments del poble per obsequiar a aquelles persones que realitzessin les compres amb bosses de roba, carros o cabassos.

En total s'han entregat 202 bosses de roba, a aquelles persones que les van recollir a l'ajuntament dins el termini establert. Els comerços entregaven una targeta que havia de ser segellava per tres establiments diferents i després, els participants tenien fins al 16 de juliol per recollir la bossa a l'ajuntament.

Segons les estadístiques realitzades, un 86,1% de les persones que van recollir les bosses eren de Calaf, un 5,4% correspon a persones de la resta de l'Alta Segarra i el tant per cent restant, a altres indrets de Catalunya.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

L'Ajuntament d'Igualada valora com un èxit la campanya "Mercats més sostenibles" al Mercat de la Masuca. L’acció ha estat possible gràcies a la col·laboració entre el departament de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Igualada, el Mercat de la Masuca i l’escola Pia, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Article

Durant el 2020 es reciclava un 32% dels residus i amb un any s'ha multiplicat per 2,5. 

Notícia

El compromís de comerciants i restauradors amb el compliment del sistema de recollida porta a porta a Igualada fa créixer els nivells de recollida selectiva.

Butlletí