Finalitza la campanya “Calaf lliure de bosses de plàstic”

31/08/2017 - 09:24

La campanya “Calaf lliure de bosses de plàstic” clou amb èxit amb més de 200 bosses de roba lliurades durant la jornada final.

Durant la setmana del 3 al 9 de juliol, Calaf va col·laborar amb els establiments del poble per obsequiar a aquelles persones que realitzessin les compres amb bosses de roba, carros o cabassos.

En total s'han entregat 202 bosses de roba, a aquelles persones que les van recollir a l'ajuntament dins el termini establert. Els comerços entregaven una targeta que havia de ser segellava per tres establiments diferents i després, els participants tenien fins al 16 de juliol per recollir la bossa a l'ajuntament.

Segons les estadístiques realitzades, un 86,1% de les persones que van recollir les bosses eren de Calaf, un 5,4% correspon a persones de la resta de l'Alta Segarra i el tant per cent restant, a altres indrets de Catalunya.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

L'Ajuntament d'Igualada valora com un èxit la campanya "Mercats més sostenibles" al Mercat de la Masuca. L’acció ha estat possible gràcies a la col·laboració entre el departament de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Igualada, el Mercat de la Masuca i l’escola Pia, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Notícia

Durant la Setmana Europea de Prevenció de residus les 19 escoles que formen part d'Escoles + sostenibles de Sant Feliu han dut a terme diferents accions simbòliques per visibilitzar aquest projecte.

Article

La tercera edició dels premis Mercabarna Paco Muñoz contra el malbaratament alimentari ha rebut la participació de 7 iniciatives de diferents entitats, associacions i empreses. 

Aquest any s'han guardonat dos projectes en l'àmbit de la Prevenció del Malbaratament Alimentari i la Innovació Social, quedant deserta la categoria d'Innovació Tecnològica.

Butlletí