Finalitza la campanya “Calaf lliure de bosses de plàstic”

31/08/2017 - 09:24

La campanya “Calaf lliure de bosses de plàstic” clou amb èxit amb més de 200 bosses de roba lliurades durant la jornada final.

Durant la setmana del 3 al 9 de juliol, Calaf va col·laborar amb els establiments del poble per obsequiar a aquelles persones que realitzessin les compres amb bosses de roba, carros o cabassos.

En total s'han entregat 202 bosses de roba, a aquelles persones que les van recollir a l'ajuntament dins el termini establert. Els comerços entregaven una targeta que havia de ser segellava per tres establiments diferents i després, els participants tenien fins al 16 de juliol per recollir la bossa a l'ajuntament.

Segons les estadístiques realitzades, un 86,1% de les persones que van recollir les bosses eren de Calaf, un 5,4% correspon a persones de la resta de l'Alta Segarra i el tant per cent restant, a altres indrets de Catalunya.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Es volen implicar els menjadors escolars en una iniciativa emmarcada en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, proposant una activitat per als menjadors escolars de anomenada Què no ens mengem?.

Notícia

L’Ajuntament d’Igualada ha iniciat el procés per a la realització de l’estudi de viabilitat per a la implantació de models òptims de recollida de residus per zones de la ciutat. La implementació de les mesures i recomanacions que es desprenguin d’aquest treball serà un dels eixos que el departament de Sostenibilitat i Mobilitat impulsarà per millorar la recollida selectiva a la ciutat.

Article
La mitjana de recollida selectiva arriba al 75%

El passat 4 de març es va iniciar el servei de recollida en àrees tancades a Calonge de Segarra, Castellfollit de Riubregós, Pujalt, Sant Martí Sesgueioles i Sant Pere Sallavinera.

Butlletí