Finalitza la campanya “Calaf lliure de bosses de plàstic”

31/08/2017 - 09:24

La campanya “Calaf lliure de bosses de plàstic” clou amb èxit amb més de 200 bosses de roba lliurades durant la jornada final.

Durant la setmana del 3 al 9 de juliol, Calaf va col·laborar amb els establiments del poble per obsequiar a aquelles persones que realitzessin les compres amb bosses de roba, carros o cabassos.

En total s'han entregat 202 bosses de roba, a aquelles persones que les van recollir a l'ajuntament dins el termini establert. Els comerços entregaven una targeta que havia de ser segellava per tres establiments diferents i després, els participants tenien fins al 16 de juliol per recollir la bossa a l'ajuntament.

Segons les estadístiques realitzades, un 86,1% de les persones que van recollir les bosses eren de Calaf, un 5,4% correspon a persones de la resta de l'Alta Segarra i el tant per cent restant, a altres indrets de Catalunya.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia
S'ha programat del 18 al 20 de setembre

És una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Notícia

Calaf aconsegueix els seus millors resultats en recollida selectiva arribant quasi al 50%. Tot i això, l'Ajuntament està treballant en implementar un nou sistema de recollida, la recollida porta a porta, que en el millor dels casos permetria assolir nivells superiors al 90%.

Butlletí