Nova campanya per evitar els trastos vells al carrer a Arenys de Mar

22/08/2017 - 08:55

La campanya recorda que llençar els trastos al carrer ens molesta a tots i que es disposa del servei gratuït de recollida de voluminosos. A l'adhesiu s'hi pot llegir el lema "Aquí no. Fa nosa!" per fer visible la molèstia que suposa aquesta mala pràctica.

Des de la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Arenys de Mar s'ha impulsat una nova campanya que vol dissuadir l'hàbit d'alguns vilatans d'abandonar els trastos vells i andròmines al carrer, ja sigui al costat de contenidors de la brossa o en qualsevol indret de la via pública. Es tracta d'una pràctica que dificulta el correcte ús i buidat dels contenidors i que dóna una sensació de deixadesa, a més d'estar prohibit. De fet, les persones que abandonen trastos al carrer s'enfronten a sancions econòmiques.

Amb aquesta campanya es vol recordar a totes les persones que l'Ajuntament d'Arenys de Mar disposa d'un servei gratuït de recollida de residus voluminosos. Amb una sola trucada, qualsevol veí pot demanar que li vinguin a recollir els trastos vells i acordar amb l'empresa que ofereix el servei, el dia, hora i punt de recollida. Una tasca senzilla i gratuïta que facilita la feina als vilatans i que millora visualment l'aspecte dels nostres carrers.

Per tal de donar a conèixer aquest servei que l'Ajuntament fa anys que ve prestant, s'ha iniciat una acció a peu de carrer mitjançant la qual s'enganxa un adhesiu als trastos abandonats a la via pública. En aquesta enganxina es recorda que llençar-ho al carrer ens molesta a tots i que es disposa del servei gratuït de recollida de voluminosos. A l'adhesiu s'hi pot llegir el lema "Aquí no. Fa nosa!" per fer visible la molèstia que suposa aquesta mala pràctica.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

La regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament d'Alella ha instal·lat petites àrees de contenidors per facilitar la separació dels residus i fomentar la recollida selectiva dels residus als edificis i equipaments municipals, en el marc del Pla d’Acció Municipal (PAM).

Notícia

A partir del gener, la regidoria de Medi Ambient i l'ARCA del Maresme implantaran lleugeres modificacions per millorar-ne la gestió i reduir molèsties als veïns

Notícia

L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Canet de Mar inicia aquesta campanya amb la intenció de reduir l'incivisme que fa que moltes persones abandonin a la via pública bosses de residus mal separats o fora del dia corresponent. Consta d'accions de sensibilització i conscienciació, amb atenció pesonalitzada als veïns de domicilis que no participin correctament de la recollida selectiva. Es comptarà amb la col·laboració de la Policia Local per sancionar les persones reincidents. 

Butlletí