desembre 2010

Notícia
La Diputació de Barcelona i l'Obra Social La Caixa han iniciat l'enderroc del xalet de la Castanyeda i la retirada de restes de construccions, vials i deixalles a la zona de l'antiga urbanització il·legal del Mas de la Mata, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.
Entrevista

Heloise Buckland és l'editora de la revista Educació i Sostenibilitat, cofundadora de la cooperativa Barcelonya i coordinadora de RCE Barcelona, un centre regional d'expertesa en educació per al desenvolupament sostenible reconegut per la Universitat de Nacions Unides. Com a tal va formar part fa unes setmanes de la jornada d'avaluació i valoració de la Dècada d'Educació per al Desenvolupament Sostenible (2005-2014) de la UNESCO que va tenir lloc a Barcelona.

Notícia
L'entitat Ecoserveis ha organitzat, amb la col·laboració de la Fundación Empresa y Clima i el suport de la Diputació de Barcelona, una jornada d'anàlisi del resultats de la darrera cimera de les Nacions Unides contra el Canvi Climàtic (el COP16), celebrada del 29 de novembre al 10 de desembre a Cancún, Mèxic. Dos participants a la cimera, l'economista i ex director de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic, Josep Garriga, i la directora de la Fundación Empresa y Clima, Elvira Carles, han exposat els seus punts de vista i han valorat els progressos realitzats