Tens una bona idea en el camp del cotxe elèctric? Explica-la a Ecotendències!

Redacció
13/07/2011

La Fundació ‘la Caixa', amb el suport de l'Oficina LIVE de l'Ajuntament de Barcelona, impulsa ‘Ecotendències CosmoCaixa", una nova plataforma presencial i virtual de divulgació, reflexió i debat. El primer cicle està dedicat a la mobilitat sostenible, i, concretament a ‘La revolució del cotxe elèctric‘.

Una de les sessions (anomenada .IDEA), prevista pel proper 25 d'octubre de 2011 al CosmoCaixa Barcelona, està dedicada a la presentació de projectes innovadors per mostrar solucions de mercat, aplicacions imaginatives i pràctiques.

En aquest context, la present convocatòria s'adreça a projectes de recerca, promoció i impuls del cotxe elèctric impulsats per emprenedors, entitats, empreses, partenariats, tant a títol individual, col·lectiu o corporatiu que vulguin optar a participar a la sessió .IDEA.

Les 10 propostes guanyadores tindran l'oportunitat d'utilitzar Ecotendències com a plataforma de difusió i intercanvi amb altres agents a través de la web i mitjançant una presentació pública de 6 minuts i la seva participació en el debat final.

Els eixos prioritaris de la convocatòria són:

- Tecnologia: vehicle, estacions de recàrrega, xarxa elèctrica, etc.
- Economia: bateries, autonomia, promoció, etc..
- Sostenibilitat: eficiència energètica, materials, gestió de residus, etc.

Eventualment i en funció del seu interès i caràcter innovador també es podrà considerar algun projecte relacionat amb la moto o la bicicleta elèctrica.

Trobareu les bases i el formulari per a participar-hi a:
Ecotendències
Bases de participació

Per a qualsevol informació addicional o dubte, us podeu adreçar a ERF Gestió i Comunicació Ambiental, al telèfon 93 301 23 29 o bé al correu info@ecotendenciascosmocaixa.es fins el proper 29 de juliol.

El termini de presentació de sol·licituds i documentació requerida finalitza el proper 22 d'agost de 2011.

 

Relacionats

Article

Peatge Urbà a Barcelona? Formació per a moviments socials. Aquesta xerrada/formació va ser realitzada el 17 de novembre en el marc de la campanya #RecuperemLaCiutat

Article

"Fes-ho tu mateix" és una websèrie per aprendre a reduir els residus, de nou maneres diferents. Durant l'estrena en directe per Youtube comptarà amb XAT EN DIRECTE amb els i les protagonistes dels vídeos, per respondre les vostres preguntes!

Article

L'Institut Català de l'Energia difon aquesta infografia amb els conceptes i les dades claus sobre el vehicle elèctric!

Butlletí