Tens una bona idea en el camp del cotxe elèctric? Explica-la a Ecotendències!

Redacció
13/07/2011 - 00:00

La Fundació ‘la Caixa', amb el suport de l'Oficina LIVE de l'Ajuntament de Barcelona, impulsa ‘Ecotendències CosmoCaixa", una nova plataforma presencial i virtual de divulgació, reflexió i debat. El primer cicle està dedicat a la mobilitat sostenible, i, concretament a ‘La revolució del cotxe elèctric‘.

Una de les sessions (anomenada .IDEA), prevista pel proper 25 d'octubre de 2011 al CosmoCaixa Barcelona, està dedicada a la presentació de projectes innovadors per mostrar solucions de mercat, aplicacions imaginatives i pràctiques.

En aquest context, la present convocatòria s'adreça a projectes de recerca, promoció i impuls del cotxe elèctric impulsats per emprenedors, entitats, empreses, partenariats, tant a títol individual, col·lectiu o corporatiu que vulguin optar a participar a la sessió .IDEA.

Les 10 propostes guanyadores tindran l'oportunitat d'utilitzar Ecotendències com a plataforma de difusió i intercanvi amb altres agents a través de la web i mitjançant una presentació pública de 6 minuts i la seva participació en el debat final.

Els eixos prioritaris de la convocatòria són:

- Tecnologia: vehicle, estacions de recàrrega, xarxa elèctrica, etc.
- Economia: bateries, autonomia, promoció, etc..
- Sostenibilitat: eficiència energètica, materials, gestió de residus, etc.

Eventualment i en funció del seu interès i caràcter innovador també es podrà considerar algun projecte relacionat amb la moto o la bicicleta elèctrica.

Trobareu les bases i el formulari per a participar-hi a:
Ecotendències
Bases de participació

Per a qualsevol informació addicional o dubte, us podeu adreçar a ERF Gestió i Comunicació Ambiental, al telèfon 93 301 23 29 o bé al correu info@ecotendenciascosmocaixa.es fins el proper 29 de juliol.

El termini de presentació de sol·licituds i documentació requerida finalitza el proper 22 d'agost de 2011.

 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

La publicació coral Educación ecosocial a la luz de los siete saberes de Edgar Morin - d'accés gratuït - ha estat coordinada per José Manuel Gutiérrez-Bastida i José Ignacio De Guzmán-Alonso.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Estimada Collserola és un llibre de Raúl Deamo per Barcelona Carnet de Voyage.

Butlletí