Si vols una bicicleta elèctrica, i vius a l'Àrea Metropolitana de Barcelona, tens 250€ de subvenció

L’AMB entregarà aquestes subvencions a ciutadans de l’àrea metropolitana per a promocionar l’ús d’aquest mitjà de transport
Font: AMB
23/11/2014 - 00:00

L'AMB, ha posat en marxa un pla perquè la bicicleta elèctrica esdevingui un mitjà de transport estès entre els ciutadans metropolitans.

Aquest pla de l'AMB consisteix en concedir una subvenció de 250 euros per als primers 1.000 ciutadans de l'àrea metropolitana que decideixin comprar una bicicleta elèctrica, que valgui com a màxim 1.250 euros. Les primeres 500 peticions s'atendran fins a final d'any, i a partir del 2.015 s'entregaran les 500 subvencions restants.

Aquest 18 de novembre, les primeres botigues de la xarxa total de 23 establiments adherits a la promoció, han signat els convenis corresponents juntament amb Antoni Poveda, Vicepresident de transport i mobilitat de l'AMB.

A partir d'aquest moment, els ciutadans que vulguin beneficiar-se del descompte només han d'anar a una de les botigues seleccionades, escollir una bicicleta elèctrica dins del rang de preus adient i omplir un formulari demostrant que resideixen en un dels  36 municipis metropolitans.

Aquest descompte de 250 euros, a més, es podrà acumular a altres promocions existents.

Aquesta convocatòria pública de subvencions, està dirigida a particulars i entitats privades o públiques de l'àrea metropolitana de Barcelona, en el marc del Programa de mobilitat sostenible 2014-2015 de l'AMB.

L'acció té per objectiu recolzar un canvi en la mobilitat, cap a un model on la bicicleta sigui un mode de transport habitual per als desplaçaments quotidians en els nuclis urbans, en substitució del cotxe privat.

Veure llistat de comerços adherits a data 18 de novembre de 2014

AdjuntMida
Image icon Bicicleta-familiar.jpg51.77 KB

Relacionats

Article

Aquests premis destaquen les contractacions i els procediments de licitació més sostenibles, circulars i innovadors a nivell europeu

Article

Aigües de Reus ha presentat aquest dimarts, 12 de març el nou projecte de recuperació de la Bassa Nova, a l’entorn del passeig de la Boca de la Mina, que en breu es posarà a exposició pública i posteriorment es traurà a licitació per segon cop després que un primer concurs quedés desert a principi de 2023

Article

El ple ha acordat l'adhesió a la Xarxa Metropolitana de Refugis Climàtics

Butlletí