Mou-te pel zero als mercats municipals de Vilanova i la Geltrú

08/06/2021 - 08:00

Mou-te pel zero! és una campanya impulsada per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú conjuntament amb Go Zero Waste amb l’objectiu de promoure la reducció de residus i el comerç local a través de reptes a l’abast de tothom.

Als Mercats Municipals de Vilanova i la Geltrú, des de finals d'abril, es realitza la campanya de sensibilització oberta a la ciutadania, per tal de reduir la utilització d'envasos de plàstic a l'hora d'anar a comprar. 

La iniciativa es promou des del Mercat del Centre i del Mercat de Mar, proposant una sèrie de reptes relacionats amb els hàbits de compra i atorgant punts i premis a les persones que ho facin.

COMPRAR ALS MERCATS DE VILANOVA I LA GELTRÚ FENT SERVIR ENVASOS REUTILITZABLES TÉ PREMI !!

Té premi perquè és un benefici pel medi ambient i perquè es pot obtenir regals i descomptes importants...

Per participar la ciutadania pot:

1- Descarregar al mòbil l'aplicació GO ZERO WASTE (trobaràs en la difusió de la campanya el teu codi QR per fer-ho).   O si no amb el TRÍPTIC INFORMATIU que es pot trobar als mercats.

2- Fer tots els reptes que es puguin.... són aptes per a tothom i de diferents graus de dificultat.

3 - Guanyar premis i descomptes.....

MÉS INFORMACIÓ AQUÍ sobre LA CAMPANYA.


 
Municipis: 
GarrafVilanova i la Geltrú

Relacionats

Article

Vilanova i la Geltrú aposta des de l'any 2019 per reduir l'impacte ambiental de les Comparses i per un Carnaval més sostenible, afavorint la utilització de caramels ecològics, amb menys repercussió en el medi ambient que els caramels estàndards.

Article

El Mercat Municipal "La Plaça" de Sant Feliu de Llobregat s'ha sumat a la campanya "Mercats sostenibles. Adeu als plàstics d'un sol ús!"  juntament amb mercats de Terrassa, Sabadell, Vic, Mataró, Granollers, Vilafranca, Igualada i Vilanova i la Geltrú. La campanya promoguda per la Diputació de Bacelona té com a objectiu sensibilitzar i donar a conèixer la problemàtica dels plàstics i promoure un canvi d'actitud i hàbits per reduir-ne el consum.

Article

La gespa del camp de futbol Nou Municipal de Santa Coloma es va omplir el passat diumenge 27 de març de tallers participatius i jocs infantils en el marc de la festa familiar de prevenció i reciclatge de residus, i cura del medi ambient "Santa Coloma vol Residus Zero!".

Butlletí