Mou-te pel zero als mercats municipals de Vilanova i la Geltrú

08/06/2021 - 08:00

Mou-te pel zero! és una campanya impulsada per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú conjuntament amb Go Zero Waste amb l’objectiu de promoure la reducció de residus i el comerç local a través de reptes a l’abast de tothom.

Als Mercats Municipals de Vilanova i la Geltrú, des de finals d'abril, es realitza la campanya de sensibilització oberta a la ciutadania, per tal de reduir la utilització d'envasos de plàstic a l'hora d'anar a comprar. 

La iniciativa es promou des del Mercat del Centre i del Mercat de Mar, proposant una sèrie de reptes relacionats amb els hàbits de compra i atorgant punts i premis a les persones que ho facin.

COMPRAR ALS MERCATS DE VILANOVA I LA GELTRÚ FENT SERVIR ENVASOS REUTILITZABLES TÉ PREMI !!

Té premi perquè és un benefici pel medi ambient i perquè es pot obtenir regals i descomptes importants...

Per participar la ciutadania pot:

1- Descarregar al mòbil l'aplicació GO ZERO WASTE (trobaràs en la difusió de la campanya el teu codi QR per fer-ho).   O si no amb el TRÍPTIC INFORMATIU que es pot trobar als mercats.

2- Fer tots els reptes que es puguin.... són aptes per a tothom i de diferents graus de dificultat.

3 - Guanyar premis i descomptes.....

MÉS INFORMACIÓ AQUÍ sobre LA CAMPANYA.


 
Municipis: 
GarrafVilanova i la Geltrú

Relacionats

Article

‘Mou-te pel Zero’ és la nova campanya per reduir residus i impulsar el comerç local a Manlleu. Tothom pot jugar-hi, segons el seu nivell, i guanyar recompenses a través d’una app o completant unes butlletes

Article

Rubí ha engegat una campanya comunicativa per reduir els residus vinculats a la compra domèstica, per tal de conscienciar tant la ciutadania com els comerciants de la importància d'utilitzar envasos retornables i reutilitzables per prevenir els residus plàstics, que en l'última dècada han generat un rellevant impacte ambiental.

Article

La gespa del camp de futbol Nou Municipal de Santa Coloma es va omplir el passat diumenge 27 de març de tallers participatius i jocs infantils en el marc de la festa familiar de prevenció i reciclatge de residus, i cura del medi ambient "Santa Coloma vol Residus Zero!".

Butlletí