Lemon

Un curtmetratge per a conscienciar sobre problema del plàstic

Font: Fundación Reina Sofia

02/07/2019 - 08:00

La Fundació Reina Sofia ha presentat un curtmetratge d'animació sobre la problemàtica dels plàstics a la natura amb motiu del Dia dels Oceans que se celebra cada 8 de juny a tot el món. Spoiler: Els plàstics en la naturalesa mai tenen un bon final.

Com expliquen des de la pròpia Fundació, "LEMON és una metàfora de la forma en què la contaminació, causada pels éssers humans, irromp en el transcurs de la natura". I és que 8 milions de tones de plàstics arriben al mar cada any, o el que és el mateix, per a l'any 2050 existiran en el mar més residus plàstics. Un autèntic drama que no només afecta els animals, sinó que, segons un informe recent, arriba als humans de manera inimaginable: cada any ingerim 50.000 partícules de plàstic.

L'estudi d'animació Able & Baker (productor de la sèrie Love Death and Robots de Netflix), ha estat l'encarregat de produir aquest curtmetratge d'animació que compta amb una banda sonora obra de Fernando Velázquez, triple guanyador dels premis Goya.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

Aquest curs es posa en marxa el programa microxarxes per tractar específicament des dels centres educatius les diferents línies estratègiques de ciutat

Article

La Mancomunitat La Plana, a Osona, està portant a terme un projecte contra el malbaratament alimentari amb el lema Amb el menjar no s'hi jugar.

Butlletí