Es reedita, actualitzat, el mapa de l'informador del Parc Natural del Montseny

Font: L'Informatiu dels Parcs

18/03/2019 - 11:24

Amb un nou disseny, el mapa situa les diverses carreteres, pistes, senders, equipaments i resta d'accessos i serveis del Parc Natural. A més, conté la relació dels diversos itineraris senyalitzats i centres i punts d’informació del Parc i altra informació d'interès com el servei de transport públic integrat Bus Parc, els establiments adherits a la Carta Europea de Turisme Sostenible o el servei gratuït de préstec de material adaptat.

El nou mapa de l’informador del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny també us ofereix consells útils sobre bones pràctiques, l’ús de la bicicleta, la circulació motoritzada, què cal fer amb les deixalles, com ajudar a prevenir un incendi, animals de companyia i altres recomanacions.

Podeu trobar el nou mapa de l’informador a l'Oficina del Parc, centres i punts d'informació, pàgina web del Parc o bé descarregar-vos-el en format PDF.

Benvinguts al Parc
Si voleu completar els documents imprescindibles per planificar i gaudir al màxim les vostres visites al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, afegiu al mapa de l’informador el nou desplegable de benvinguda al Parc. Hi trobareu una selecció dels deu punts d’interès més rellevants de l’espai natural. Descarregueu-vos-el aquí o demaneu-lo als equipaments del Parc Natural. El document també s'ha editat en castellà, anglès, francès i alemany.


 

Relacionats

Article

El Montseny ja està patint els efectes del canvi climàtic. En aquest vídeo, us expliquem les actuacions de conservació i adaptació que impulsarem als boscos i pastures de #Matagalls més resistents i resilients a aquest procés. Projecte guanyador de l’edició de 2018 del Premi Experiències Inspiradores en Àrees Protegides, del Programa Societat i Àrees Protegides, en la categoria “Adaptació al canvi climàtic”.

Producció: Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny
Article

L'Anella Verda de Manresa és el conjunt d'espais lliures al voltant de la ciutat que pels seus valors socials, ambientals, paisatgístics i productius agraris s'han de protegir, connectar i potenciar. El vídeo explica què és i quines activitats s'hi poden fer relacionades amb la natura, el patrimoni, itineraris i caminades, productes agrícoles de proximitat, enoturisme, entre d'altres.

Article

Ja està disponible a la web del Consorci Besòs Tordera el llibre "30 anys 30mirades". Un repàs als darrers 30 anys d'història i recuperació del Besòs, que va arribar a ser considerat el riu més contaminat d'Europa. Us el podeu descarregar accedint a aquest enllaç

Butlletí