Es convoca la Beca Oriol de Bolòs de Ciències Naturals 2015 per treballs de recerca a la Garrotxa

Redacció
06/07/2015

L’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot, a través del Museu del Volcans i del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, convoca la Beca Oriol de Bolòs de Ciències Naturals 2015.

Des de l’any 1988 es convoca aquesta beca que té com a objectiu fomentar la recerca en el camp de les ciències naturals en l’àmbit de la comarca de la Garrotxa.

Aquesta beca dotada amb 4.500 euros, es destina a treballs de recerca i divulgació en tots els camps relacionats amb el medi natural, pel que fa a la geologia, la zoologia, la botànica i el medi ambient en general. L’àmbit d’estudi s’ha de situar dins de la comarca de la Garrotxa.

Els candidats podran presentar la seva documentació fins al 30 de setembre de 2015 a la Secretaria de la Beca.

A la pàgina web del Parc Natural hi ha una secció sobre Beques d’investigació on se’n poden consultar una dotzena a text complet.

Etiquetes: 

Relacionats

Article
Del 3 a l'11 d'octubre

 

 

ARA MÉS QUE MAI, CONSERVAR LA NATURA ÉS CONSERVAR LA NOSTRA SALUT.

La crisi sanitària, social i econòmica que estem vivint en aquests temps posa de rellevància la relació directa de la salut de les persones amb la del nostre entorn.

Article

Des de la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, en coordinació amb la Xarxa de Biblioteques Municipals organitzem un seguit de tallers de contacontes del llibre El senyor Riu, per sensibilitzar als infants sobre el cicle de l’aigua.

Article

Amb el suport de Barcelona Activa, el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) posa en marxa una xarxa per fomentar les iniciatives de turisme responsable, i un programa d’assessorament sobre el terreny per al turisme ambientalment responsable. 25 establiments o projectes es beneficiaran d’un assessorament gratuït amb l’objectiu d’impulsar accions que redueixin la petjada ecològica de les activitats i establiments turístics.

Butlletí