Es convoca la Beca Oriol de Bolòs de Ciències Naturals 2015 per treballs de recerca a la Garrotxa

Redacció
06/07/2015

L’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot, a través del Museu del Volcans i del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, convoca la Beca Oriol de Bolòs de Ciències Naturals 2015.

Des de l’any 1988 es convoca aquesta beca que té com a objectiu fomentar la recerca en el camp de les ciències naturals en l’àmbit de la comarca de la Garrotxa.

Aquesta beca dotada amb 4.500 euros, es destina a treballs de recerca i divulgació en tots els camps relacionats amb el medi natural, pel que fa a la geologia, la zoologia, la botànica i el medi ambient en general. L’àmbit d’estudi s’ha de situar dins de la comarca de la Garrotxa.

Els candidats podran presentar la seva documentació fins al 30 de setembre de 2015 a la Secretaria de la Beca.

A la pàgina web del Parc Natural hi ha una secció sobre Beques d’investigació on se’n poden consultar una dotzena a text complet.

Etiquetes: 

Relacionats

Article

Consells pràctics de l’Agència de Residus de Catalunya sobre prevenció i gestió dels residus domèstics durant la situació originada pel COVID19

Article

Formació en línia adreçada als voluntaris de l'Observatori Metropolità de Papallones (mBMS) actuals, i a futurs voluntaris interessats a participar en l'anàlisi de la gestió sostenible dels prats i les zones dunars dels parcs i platges metropolitans,. Aquesta formació la durà a terme un expert en papallones, que explicarà criteris d'identificació i la metodologia del projecte, i respondrà tots els dubtes dels participants.

Article
Canals de Youtube i Parcs de Catalunya en Street View

Des de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, i en temps de confinament, ens obren diverses finestres a la natura amb els seus canals a Youtube. També ja són visibles en format Street View i es poden recórrer virtualment dins Google Maps un total de 21 rutes de senderisme pels Parcs de Catalunya que gestiona el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Butlletí