El Consistori Infantil de Vic presenta la campanya de sensibilització ambiental a l’alcaldessa

14/06/2018 - 08:48

La campanya, que està formada per dos vídeos que fan referència a l’abocament de residus al vàter i el desbordament dels contenidors, respon a l’encàrrec que els va fer l’alcaldessa a principi de curs

A principi de curs, l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, va encomanar al consistori infantil 2017-18 que treballessin en una campanya de sensibilització ciutadana sobre els principals problemes mediambientals. Ahir, en la sessió de clausura del consistori infantil, els seus membres van presentar a l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, el fruit del treball realitzat al llarg de l’any en aquest sentit, i que es va materialitzar en l’edició de dos vídeos centrats en l’abocament de residus al vàter i el desbordament de contenidors.

Erra va felicitar el consistori infantil per la qualitat del treball realitzat i va subratllar que aquest òrgan és una forma “per donar veu als nens i nenes de la ciutat de Vic, a més d’una oportunitat per treballar el valor de la coresponsabilitat”, per tal de “construir entre tots una ciutat millor”.

 

Visites a l’Ajuntament

Durant el curs escolar, les escoles han fet una visita a l’Ajuntament amb l’alcaldessa Anna Erra per conèixer-ne el funcionament amb la resta de companys de classe. Han parlat amb l’alcaldessa, li han pogut fer preguntes, i han visitat algunes de les sales més emblemàtiques de la casa consistorial.


 

Municipis: 
OsonaVic

Relacionats

Article

L'Ajuntament de Vic ha publicat un catàleg de reparadors pretén ajudar a la reparació d'objectes. És una eina de cerca per trobar aquells establiments de la ciutat de Vic que es dediquen a reparar diferents objectes.

Article

El dia 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient i, malgrat l'excepcionalitat provocada per la COVID-19, la Mancomunitat La Plana ho vol celebrar amb una campanya de sensibilització adreçada a la població dels municipis mancomunats.

Notícia

‘Soc un comerç + sostenible’ és el primer pas d’una campanya perquè Vic esdevingui un model pioner en la prevenció de residus i s’avanci cap a una ciutat més sostenible i saludable. La confiança, la proximitat i el compromís són els tres eixos de la campanya.

Butlletí