El Carnaval de la Seu d’Urgell s’uneix al clam mundial per salvar el clima

Font: Ajuntament de la Seu d'Urgell

17/02/2020 - 09:36

El canvi d’itinerari de la rua, la festa i animació per a tota la família a la pista polivalent i un ball de disfresses a la nit són les novetats que presenta el Carnestoltes 2020.

La Seu d’Urgell celebrarà del 17 al 26 de febrer el Carnaval amb una vintena de propostes. Enguany, la celebració d’aquesta festa de disfresses i disbauxa s’uneix al clam mundial contra el canvi climàtic. Així queda demostrat en el cartell d’aquesta festa que està protagonitzat pel planeta Terra guarnit amb una màscara de Carnaval i que llança els missatges per la lluita en contra del canvi climàtic: ‘No m’escalfis més el cap’ i ‘Vosaltres teniu la solució’.

Un any més, la Seu d’Urgell lluirà un ambient carnavalesc gràcies a unes 300 màscares elaborades per AMPAS i famílies, comerços, clubs esportius i entitats que quedaran penjades a partir del pròxim dilluns 17 de febrer en diferents punts de la ciutat.  

El Carnaval 2020 de la Seu d’Urgell presenta, a més a més, tres novetats respecte l’edició de l’any passat. La dues primeres novetats estan relacionades amb la Rua de Carnaval, que tindrà lloc dissabte 22 de febrer i que s’iniciarà a les 5 de la tarda, que presenta un nou itinerari que s’iniciarà a la plaça Catalunya, seguirà pel passeig Joan Brudieu (però en sentit invers), seguirà pel carrer Fra Andreu Capella, carrer Major per arribar a la plaça dels Oms, continuarà per Camí Ral de Cerdanya fins acabar a la pista polivalent de la zona esportiva municipal, equipament que acollirà una festa i animació per a tota la família.

La tercera novetat és l’organització d’un ball de disfresses que se celebrarà també dissabte 22 de febrer, a les 12 de la nit, amb el grup de versions De Noche i l’actuació d’un Dj. El preu de l’entrada anticipada a aquest ball de Carnaval és de 8€, mentre que a taquilla tindrà un cost de 10€.


 

Categories: 

Relacionats

Article

El Programa d’acords voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH) ofereix eines, suport i reconeixement a aquelles organitzacions que tenen instal·lacions i/o operacions a Catalunya i que de manera voluntària volen establir un compromís per a reduir les seves emissions de GEH.

Article

El 7 de maig del 2020 s'han complert 40 anys de la creació dels serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona

Article

En un comunicat, el col·lectiu ecologista afirma que l'excepcional situació a causa del coronavirus ha deixat 'més palesa que mai la petjada que els humans estem deixant al nostre planeta'. Per això, els joves de Fridays For Future proposen un 'replantejament general del nostre model de vida, de la nostra manera de funcionar, del nostre dia a dia'. La formació proposa una manifestació setmanal de llums i ombres per mantenir viva la lluita.

Butlletí