El Carnaval de la Seu d’Urgell s’uneix al clam mundial per salvar el clima

Font: Ajuntament de la Seu d'Urgell

17/02/2020 - 09:36

El canvi d’itinerari de la rua, la festa i animació per a tota la família a la pista polivalent i un ball de disfresses a la nit són les novetats que presenta el Carnestoltes 2020.

La Seu d’Urgell celebrarà del 17 al 26 de febrer el Carnaval amb una vintena de propostes. Enguany, la celebració d’aquesta festa de disfresses i disbauxa s’uneix al clam mundial contra el canvi climàtic. Així queda demostrat en el cartell d’aquesta festa que està protagonitzat pel planeta Terra guarnit amb una màscara de Carnaval i que llança els missatges per la lluita en contra del canvi climàtic: ‘No m’escalfis més el cap’ i ‘Vosaltres teniu la solució’.

Un any més, la Seu d’Urgell lluirà un ambient carnavalesc gràcies a unes 300 màscares elaborades per AMPAS i famílies, comerços, clubs esportius i entitats que quedaran penjades a partir del pròxim dilluns 17 de febrer en diferents punts de la ciutat.  

El Carnaval 2020 de la Seu d’Urgell presenta, a més a més, tres novetats respecte l’edició de l’any passat. La dues primeres novetats estan relacionades amb la Rua de Carnaval, que tindrà lloc dissabte 22 de febrer i que s’iniciarà a les 5 de la tarda, que presenta un nou itinerari que s’iniciarà a la plaça Catalunya, seguirà pel passeig Joan Brudieu (però en sentit invers), seguirà pel carrer Fra Andreu Capella, carrer Major per arribar a la plaça dels Oms, continuarà per Camí Ral de Cerdanya fins acabar a la pista polivalent de la zona esportiva municipal, equipament que acollirà una festa i animació per a tota la família.

La tercera novetat és l’organització d’un ball de disfresses que se celebrarà també dissabte 22 de febrer, a les 12 de la nit, amb el grup de versions De Noche i l’actuació d’un Dj. El preu de l’entrada anticipada a aquest ball de Carnaval és de 8€, mentre que a taquilla tindrà un cost de 10€.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Girona lidera un conveni pioner per avançar en la implementació de polítiques públiques innovadores en matèria de transició ecosocial i postcreixement. Les associacions Research and Degrowth International, Dark Matter Labs i la Universitat de Girona aplicaran les seves investigacions a la ciutat per tal que esdevingui més resilient i adaptada al canvi climàtic a mig i llarg termini.​

Article

L'Ajuntament de Granollers, en col·laboració amb el Consorci Besos Tordera (CBT) participa en el projecte KNOWING de l’Horizon Europe, per impulsar actuacions d'adaptació i resiliència davant les inundacions pluvials i fluvials, identificades en el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i en el Pla de Resiliència Urbana de Granollers.

Article

Aigües de Reus ha presentat aquest dimarts, 12 de març el nou projecte de recuperació de la Bassa Nova, a l’entorn del passeig de la Boca de la Mina, que en breu es posarà a exposició pública i posteriorment es traurà a licitació per segon cop després que un primer concurs quedés desert a principi de 2023

Butlletí