Centre de Recursos Barcelona Sostenible

16/04/2002 - 00:00

Aquest centre de l'Ajuntament de Barcelona està adreçat a totes les persones que vulguin conèixer els recursos i les bones pràctiques que els poden permetre respondre positivament als reptes de la sostenibilitat. Es tracta d'un lloc que ofereix la informació i l'assessorament necessaris per conèixer la gran diversitat d'opcions i solucions que avui tenim a l'abast per viure sense deteriorar el nostre entorn. També vol ser un espai on la ciutadania pugui aportar i intercanviar idees per anar avançant en aquest camí.

A les seves instal·lacions, cada àmbit temàtic inclou dos plafons: un amb dades sobre la situació actual a Barcelona i un altre on, sota el títol 'Fem drecera', s'ofereixen tot un seguit de consells i suggeriments per potenciar el canvi d'hàbits i actituds, així com unes quantes actuacions sostenibles portades a terme a la ciutat de Barcelona.

El Centre de Recursos Barcelona Sostenible també disposa d'un servei de documentació, un espai d'intercanvi i debat, un servei d'assessorament educatiu i una completa programació d'activitats.

Relacionats

Article

L'Ajuntament de Tarragona ha publicat una guia per aplicar la perspectiva basada en la protecció de la natura, la justícia social i la cultura democràtica a les produccions culturals.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Contra la sostenibilitat és el darrer llibre publicat per Andreu Escrivà​

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Butlletí