XXV Setmana del Medi Ambient a Terrassa

dilluns, 30 maig, 2016 - 10:00 a dilluns, 6 juny, 2016 - 19:59
Geolocation

La XXV SETMANA DEL MEDI AMBIENT se celebrarà, principalment, entre els dies 30 de maig  i 5 de juny a Terrassa. El tema central d’aquesta Setmana anirà al voltant de la qualitat de l’aire. Algunes de les activitats hi estan relacionades i d’altres fan referència a d’altres vectors ambientals, com l’Anella Verda, tinença responsable d’animals, consum responsable, energia...

S’han organitzat diverses activitats al llarg de tota la setmana a les quals podeu assistir-hi. Us en presentem algunes:

 • Dilluns dia 30 de maig al Cinema Catalunya amb la pel·lícula: “Hijos de la Tierra
   
 • Dijous 2 de juny la conferència: “El temps de fer les ciutats per les persones: a propòsit dels efectes de la contaminació de l’aire” a càrrec del Dr. Jordi Sunyer i Deu
   
 • Dissabte dia 4 de juny al Cinema Catalunya amb la pel·lícula: “Minúsculos: El valle de las hormigas perdidas”.
   
 • Jornada de portes obertes a l’hort de Planterm-nos
   
 • Diumenge dia 5 de juny DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT,  a la Rambla d’Ègara, Fira MOVEMUS, amb diferents espais: Activa’t pel Medi Ambient, Movemus, Àgora, Circuït i la Festa del Medi Ambient amb tallers, jocs , animació i moltes sorpreses.
  • Com anar en bici sense morir en l'intent (Haritz Ferrando - BITER) 12h

  • Beneficis per la salut de l'activitat física (Ione Avila - CREAL) 12:40

  • Vehicles Elèctrics vers la contaminació atmosfèrica (Francesc Mauri - Meteoròleg) 13:20

  • Mobilitat Elèctrica i Projectes (EcoRacing i Motospirit - UPC) 18h

 • Conferències, sortides, rutes guiades, tallers …, i moltes activitats més que trobaràs en el programa!

Tots els actes són gratuïts, però en alguns casos cal fer la reserva de places al Centre de Documentació i Educació Ambiental al carrer Pantà, 20 Tel 937397000 Ext. 4131. Trobareu tota la informació de les activitats programades al web: www.mediambient.terrassa.cat

 


 


 

Organitzador: 
Ajuntament de Terrassa
AdjuntMida
PDF icon PROGRAMA1.26 MB
PDF icon Fira MOVEMUS2.45 MB
Categories: 
Canvi climàtic
Contaminació
Educació ambiental
Energia

Relacionats

Article

Els objectius del nou PMQA, centrats en l'horitzó de l'any 2025, es basen a reduir les emissions en un 15%, respecte a les registrades l'any 2019, complint així amb l'acord derivat de la tercera Cimera de l'Aire de Catalunya, i inclou els valors guia de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), actualitzats el 2021.

Notícia
Flickr / Enric Rubio Ros

Flickr / Enric Rubio Ros

Els objectius principals del pla són reduir les emissions en un 55% l'any 2030, com a pas intermedi per assolir la neutralitat en carboni l'any 2050, d'acord amb els objectius que estableix l'Acord Verd (Green Deal) de la Unió Europea (UE).

Article

El protocol estableix les bases per a la creació d'un marc de col·laboració entre l'Ajuntament, el teixit empresarial local i les entitats signatàries per intercanviar informacions i experiències que ajudin a la creació de comunitats energètiques. La durada d'aquest protocol és de dos anys, prorrogable a dos més, i el seguiment anirà a càrrec d'una comissió que es reunirà cada sis mesos. 

Butlletí