XVIII Congrés d'Història de Barcelona. Cap a una història ambiental de la ciutat.

dimecres, 22 novembre, 2023 - 00:00 a divendres, 24 novembre, 2023 - 23:59
El Born Centre de Cultura i Memòria. Barcelona.L’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona presenta una nova edició del Congrés d’Història de Barcelona, que tindrà lloc entre els dies 22 i 24 de novembre de 2023. Enguany, el tema escollit per al congrés serà el que recull el títol “Cap a una història ambiental de la ciutat”, volent contemplar un aspecte de la història de la Barcelona que, amb mirades de llarg abast cronològic i transversals, ens permeti debatre sobre les múltiples crisis ambientals que experimenta el planeta i que toquen de ple a la població urbana.

Cal inscripció a través del correu electrònic arxiuhistoric@bcn.cat

Activitat gratuïta

Programa

 

Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

L’acte de benvinguda del nou curs és l’espai de reconeixement del compromís que adquireix el món educatiu amb els reptes de ciutat en matèria de medi ambient, sostenibilitat i canvi climàtic.

Notícia
Busca generar consensos al voltant dels reptes de l'educació futura

Després d’aquest acte inaugural se celebraran cinc debats territorials adreçats a diferents sectors de la societat per tal de generar participació i diàleg en els grans eixos de l’àmbit educatiu. Més de 200 alumnes de diferents centres educatius han pogut explicar, reflexionar i conversar sobre com s’ha de transformar l’educació per donar resposta als reptes de l’Agenda 2030.

Butlletí