VI Jornades de Renaturalització d'espais i entorns educatius

dimecres, 8 juny, 2022 - 15:30 a dijous, 9 juny, 2022 - 13:15
Nau BostikPer sisè any consecutiu es celebren les Jornades Patis x Clima i les seves accions paral·leles centrades en la Renaturalització dels espais i entorns educatius.
Al llarg d’aquests anys les jornades han esdevingut un espai de trobada i reflexió per a professionals de molts àmbits que de manera transversal treballen per a millorar la nostra ciutat a nivell físic, mediambiental, social o educatiu.

Un fet destacable i que aporta valor al projecte de les jornades d’enguany és la col·laboració del Globus Vermell amb la Universitat Oberta de Catalunya i altres organitzacions dins del projecte europeu de recerca Coolschools, aquesta aliança permet que les jornades es nodreixin d’altres  professionals i experiències internacionals.

Lloc: Nau Bostik
Data: 8 i 9 de Juny 2022
Organitza: El globus vermell (Patis x Clima) i Universitat Oberta de Catalunya (Coolschools)
Col·labora: Ajuntament de Barcelona, Escoles + Sostenibles, Nau Bostik

Programa de les VI Jornades de Renaturalització
+ Informacio

Per tal d'assistir cal inscripció prèvia:

+ Inscripció dia 8 juny tarda
+ Inscripció dia 9 juny matí


 

Organitzador: 
El globus vermell (Patis x Clima) + Universitat Oberta de Catalunya (Coolschools)
Municipis: 
Categories: 
Bioconstrucció
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

Barcelona organitza aquest novembre nous tallers en el marc del ‘City Donut’, en els quals empreses i entitats reflexionaran sobre el model econòmic, intentaran definir els reptes de ciutat i plantejaran projectes per a donar-hi resposta. Ho faran en dos workshops diferents, els dies 8 i 29 de novembre, que reprenen el cicle encetat el passat juny.

Notícia

El programa Escoles + Sostenibles, que compta amb 22 anys de recorregut a la ciutat, implica de forma activa l’alumnat en la millora de la sostenibilitat del centre amb projectes sobre emergència climàtica, alimentació sostenible, biodiversitat, horts ecològics, compostatge, mobilitat sostenible, qualitat de l’aire i acústica, consum responsable, estalvi d’aigua i energia, entre d’altres.

Acte
10/11/2022 - 09:00
Carrer de Montalegre, 6. Barcelona (Aula Magna, Facultat de Geografia i Història de la UB)

Butlletí