Parlem de...Medi Ambient: presentació del llibre "Ciutats sostenibles, ciutats inclusives"

dijous, 30 gener, 2020 - 18:00 a 20:00
La Cuina. Espai Francesc Bonemaison. Carrer Sant Pere més Baix, 7. Barcelona


La Diputació de Barcelona us convida al col·loqui "Parlem de...", cicle on es debaten temes d'actualitat del món local. Aquesta vegada presentem la publicació:

Ciutats sostenibles, ciutats inclusives

L'obra incorpora reflexions molt valuoses d'alguns dels actors més directament implicats en aquesta vinculació, tant des de l'àmbit polític com de gestió. Alhora, aporta directrius tècniques dels principals experts per a la creació de lligams estables entre la inclusivitat i el desenvolupament sostenible.

Presentació de l'acte a càrrec de Xesco Gomar Martín, president delegat de l'Àrea d'Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona.

Intervindrà amb una ponència:

Maria Sisternas, Arquitecta i màster en Disseny Urbà i Ciències Socials. Cofundadora de Mediaurban.

Torn obert de paraules. 

Dijous, 30 de gener, a les 18 h, a la Cuina de l'Espai Francesca Bonnemaison. Diputació de Barcelona (Sant Pere més Baix, 7).

 

Per raons d'aforament, preguem que confirmeu l'assistència enviant un correu electrònic a llibreria@diba.cat. 

Organitzador: 
Diputació de Barcelona
Municipis: 
Categories: 
Smart cities/Planificació urbana

Relacionats

Reportatge
Article de Núria Marín, Presidenta de la Diputació de Barcelona

Ajuntaments i Diputació ens hem posat en primera línia de la crisi de la COVID-19, gens aliena a l'emergència ambiental. I ho estarem en la postpandèmia, tot i que per a això reclamem més reconeixement institucional i capacitat de despesa i inversió.

Article

Coincidint amb el quart aniversari de la definició per part de les Nacions Unides de l’Agenda 2030, l'Ajuntament de Barcelona ha estat endegant una campanya de comunicació per sensibilitzar la ciutadania sobre els disset objectius de desenvolupament sostenible.​

Butlletí