Parlem de...Medi Ambient: presentació del llibre "Ciutats sostenibles, ciutats inclusives"

dijous, 30 gener, 2020 - 18:00 a 20:00
La Cuina. Espai Francesc Bonemaison. Carrer Sant Pere més Baix, 7. Barcelona


La Diputació de Barcelona us convida al col·loqui "Parlem de...", cicle on es debaten temes d'actualitat del món local. Aquesta vegada presentem la publicació:

Ciutats sostenibles, ciutats inclusives

L'obra incorpora reflexions molt valuoses d'alguns dels actors més directament implicats en aquesta vinculació, tant des de l'àmbit polític com de gestió. Alhora, aporta directrius tècniques dels principals experts per a la creació de lligams estables entre la inclusivitat i el desenvolupament sostenible.

Presentació de l'acte a càrrec de Xesco Gomar Martín, president delegat de l'Àrea d'Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona.

Intervindrà amb una ponència:

Maria Sisternas, Arquitecta i màster en Disseny Urbà i Ciències Socials. Cofundadora de Mediaurban.

Torn obert de paraules. 

Dijous, 30 de gener, a les 18 h, a la Cuina de l'Espai Francesca Bonnemaison. Diputació de Barcelona (Sant Pere més Baix, 7).

 

Per raons d'aforament, preguem que confirmeu l'assistència enviant un correu electrònic a llibreria@diba.cat. 

Organitzador: 
Diputació de Barcelona
Municipis: 
Categories: 
Smart cities/Planificació urbana

Relacionats

Article

Coincidint amb el quart aniversari de la definició per part de les Nacions Unides de l’Agenda 2030, l'Ajuntament de Barcelona ha estat endegant una campanya de comunicació per sensibilitzar la ciutadania sobre els disset objectius de desenvolupament sostenible.​

Notícia
Barcelona és una dels casos estudiats. Font foto: Pixabay

Barcelona és una dels casos estudiats. Font foto: Pixabay

Com es mou la gent a les ciutats? Pel que fa a mobilitat, hi ha dos extrems: d'una banda, ciutats que són com cebes, de l'altra, ciutats que funcionen com gotims de raïm. Un recent estudi liderat pel CSIC revela que les ciutats amb una mobilitat concentrada en menor superfície gaudeixen de més qualitat de vida que les ciutats disperses.

Butlletí