Parlem de...Medi Ambient: presentació del llibre "Ciutats sostenibles, ciutats inclusives"

dijous, 30 gener, 2020 - 18:00 a divendres, 31 gener, 2020 - 19:59
La Cuina. Espai Francesc Bonemaison. Carrer Sant Pere més Baix, 7. Barcelona


La Diputació de Barcelona us convida al col·loqui "Parlem de...", cicle on es debaten temes d'actualitat del món local. Aquesta vegada presentem la publicació:

Ciutats sostenibles, ciutats inclusives

L'obra incorpora reflexions molt valuoses d'alguns dels actors més directament implicats en aquesta vinculació, tant des de l'àmbit polític com de gestió. Alhora, aporta directrius tècniques dels principals experts per a la creació de lligams estables entre la inclusivitat i el desenvolupament sostenible.

Presentació de l'acte a càrrec de Xesco Gomar Martín, president delegat de l'Àrea d'Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona.

Intervindrà amb una ponència:

Maria Sisternas, Arquitecta i màster en Disseny Urbà i Ciències Socials. Cofundadora de Mediaurban.

Torn obert de paraules. 

Dijous, 30 de gener, a les 18 h, a la Cuina de l'Espai Francesca Bonnemaison. Diputació de Barcelona (Sant Pere més Baix, 7).

 

Per raons d'aforament, preguem que confirmeu l'assistència enviant un correu electrònic a llibreria@diba.cat. 

Organitzador: 
Diputació de Barcelona
Municipis: 
Categories: 
Smart cities/Planificació urbana

Relacionats

Notícia

S’aprova un paquet de projectes per millorar la qualitat ambiental i la mobilitat i per fer front a la crisi climàtica. D’aquesta manera, s’opta a rebre 125 milions d’euros en ajuts provinents dels fons europeus, en concret, de la convocatòria del 2021 del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

Acte
Notícia

Les superilles de Barcelona afecten positivament la salut i el benestar del veïnat i les persones que en fan ús. Així ho conclouen diversos estudis observacionals, quantitatius i qualitatius realitzats, en el marc del projecte “Salut als carrers”, per l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), que ha analitzat l’impacte en la salut i els seus determinants de les superilles implantades al Poblenou, a Sant Antoni i a Horta.

Butlletí