L'energia veïnal

dijous, 11 juny, 2020 - 18:00 a divendres, 12 juny, 2020 - 18:59
Activitat Virtual


Heu sentit a parlar de les comunitats locals d'energia? Què són? Com es creen? Qui en pot formar part? Participeu en aquesta tarda amb bona energia per trobar resposta a totes aquestes preguntes. ​El Grup de Treball d'Energia de la Xarxa Barcelona + Sostenible ens presentarà la Guia especialment elaborada per a resoldre tots els dubtes al voltant d'aquesta nova manera de relacionar-nos amb l'energia. Coneixerem com promoure instal·lacions fotovoltaiques col·lectives en els edificis del barri o com generar i utilitzar la nostra pròpia electricitat. Feu el primer pas per crear la vostra comunitat local d'energia.

A càrrec de Marc Romera de SEBA.

En el marc del la Setmana Europea de l'Energia Sostenible.

Activitat gratuita. Cal inscripció prèvia.

Més informació aquí

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Educació ambiental
Ajuntament de Barcelona

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932.564.430/ 689.62.34.05
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

Categories: 
Energia

Relacionats

Acte
Article

En col·laboració amb la Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (Pimec), s’ha acordat la creació de l’Oficina de Transició Energètica, dirigida a les pimes i també a microempreses i autònoms. La perspectiva és que rebi entre 200 i 400 sol·licituds anuals d’assessorament i acompanyament per facilitar la transició energètica i l’assoliment real dels objectius associats a la sostenibilitat.

Notícia

A través de diferents actuacions s’espera reduir en un 50 % el consum de gas i en un 27 % la de l’electricitat als equipaments municipals.

Butlletí