EFINTEC, renovant el model energètic

dimecres, 18 octubre, 2023 - 10:00 a dijous, 19 octubre, 2023 - 14:00 La Federació de Gremis d’Instal·ladors de Catalunya, FEGICAT, celebrarà la seva quarta edició del Saló EFINTEC que tindrà lloc els propers 18 i 19 d’octubre de 2023 des de Fira Barcelona, al recinte Montjuïc. Sota el lema ‘Renovant el model energètic’, el saló se centrarà en el paper clau que juga el sector de la instal·lació en l’aposta per a la transició energètica.

EFINTEC s’ha consolidat com una de les fires de referència del sector de la instal·lació i l'energia a escala nacional, amb un creixement exponencial d’expositors: 90 el 2021, 140 el 2022 i per aquesta pròxima edició la previsió es de 170 expositors i més de 7.000 professionals.

Des de FEGICAT, entitat organitzadora, considera que EFINTEC arriba a la seva quarta edició en un moment idoni i necessari, ja que el paper dels instal·ladors i instal·ladores és clau per al futur i l'impuls cap a la transformació energètica que s'ha convertit en una necessitat per a la nostra societat. 

Aquesta quarta edició es concep per donar les bases sobre com dur a terme les polítiques de renovació energètica i sostenibilitat marcades des de la mateixa Unió Europea, però també davant les exigències que l’entorn canviant i la crisi de les energies per combustió ens porten a patir un procés d’acceleració.

Més informació

 


 

Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Notícia

El Pla Escola Clima Barcelona inclou un conjunt de mesures destinades a climatitzar els centres públics municipals mitjançant la instal·lació de plaques fotovoltaiques, que convertiran els equipaments en generadors d’energia. Amb un pressupost de 100 milions d’euros, el projecte es durà a terme en 170 escoles entre el 2024 i el 2029.

Article

El port català es convertirà en un hub que produeix i subministra energia renovable al mateix temps que descarbonitza l'activitat portuària.

Butlletí