L'11 de juny... Mou-te pel clima!

dissabte, 11 juny, 2022 - 11:00 a 20:00
Parc de la Barceloneta, Barcelona

 

La jornada Mou-te pel clima és un esdeveniment ciutadà impulsat des de l’Oficina de Canvi Climàtic i Sostenibilitat i concretament des del Departament de programes i equipaments per al canvi climàtic i la sostenibilitat de l'Ajuntament de Barcelona.

Per fer front a l’emergència climàtica cal la implicació de tothom, hi ha persones i entitats que ja estan fent moltes coses i és important visibilitzar com la ciutadania s’hi pot implicar.

Per això el proper dissabte 11 de juny al Parc de la Barceloneta s’ofereixen un munt d’activitats de les 11 del matí a les 8 del vespre per tal de moure’ns junts i passar a l’acció per fer front a l’emergència climàtica i promoure: més salut i benestar, l’estalvi i generació d’energia, la transformació del model urbà i de mobilitat, un canvi del model econòmic i de consum i la cultura climàtica i de sostenibilitat.

Reflexiona amb conferència de la Kate Raworth, impulsora de l’”Economia Dònut”, fes-te una idea de la quantitat de residus que es poden recollir un matí a les platges i dona la benvinguda als corredors de l’”Ultra Clean Marathon”, tasta el sorprenent dinar que es prepararà amb aliments rescatats, descobreix les entitats que estan treballant per aconseguir una ciutat més sostenible i participa dels jocs i tallers que t’oferim per a totes les edats.


Més informació

 


 

Organitzador: 
Ajuntament de Barcelona
Destinatari: 
Ciutadania en general
Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

L’acte de benvinguda del nou curs és l’espai de reconeixement del compromís que adquireix el món educatiu amb els reptes de ciutat en matèria de medi ambient, sostenibilitat i canvi climàtic.

Acte
22/11/2023 - 00:00
El Born Centre de Cultura i Memòria. Barcelona.

Butlletí