Jornada: Projecte per a la professionalització del sector de l'educació ambiental. Presentació de resultats 2021

dimecres, 16 febrer, 2022 - 10:00
Sessió en línia

decorativa

Al llarg del 2021, i tenint en compte els resultats de la diagnosi feta al 2020, es va realitzar un estudi per caracteritzar els perfils i competències professionals dins el sector de l’educació ambiental, amb totes les organitzacions i professionals del sector.

D'altra banda, la Societat Catalana d’Educació Ambiental va realitzar un estudi en profunditat del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Educació i Control Ambiental, així com del certificat de professionalització vinculat.

Durant aquesta presentació exposarem els resultats d’ambdós informes i proposarem futures línies de treball a seguir, a partir d'aquests resultats.


 

Etiquetes: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

Unes 450 persones debaten sobre educació i justícia ecosocial a la tercera edició del Congrés Nacional d'Educació Ambiental de Catalunya.

Article


La Diputació de Barcelona ha presentat un mapa dels equipaments d’educació ambiental públics de la província de Barcelona, aprofitant la celebració el Dia Mundial de l'Educació Ambiental el 26 de gener. La Diputació en gestiona una tercera part.

Acte

Butlletí