Jornada “Natura i Salut als Parcs Naturals”

dimecres, 18 setembre, 2019 - 10:00
Museu de Ciències Naturals de Barcelona. pl. Leonardo da Vinci, 4-5 (parc del Fòrum).

Jornada “Natura i Salut als Parcs Naturals”

La Generalitat de Catalunya us convida a la Jornada “Natura i salut als parcs naturals” que està organitzant en el context de l’exposició Som Natura i que tindrà lloc el proper 18 de setembre de 2019 al museu de ciències naturals de Barcelona (museu blau)

La xarxa de parcs naturals va incorporant progressivament una de les línies d’acció establertes a l’Estratègia del patrimoni natural i la biodiversitat de Catalunya, el foment del servei ambiental de promoció de la salut física, mental i espiritual dels espais naturals i, en particular, dels boscos.

En el marc de l’exposició Som Natura, que acull el museu de ciències naturals de Barcelona (museu blau), el Departament de Territori i Sostenibilitat organitza una jornada sobre Natura i Salut als parcs naturals, el proper 18 de setembre de 2019 a la seu del propi museu.

L’objectiu d’aquesta jornada és donar a conèixer la potencialitat dels espais naturals protegits com a escenaris privilegiats per fer salut a la natura.

La jornada és gratuïta però cal inscripció prèvia.

#somnatura#naturaisalut#parcsnaturals
 

Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat
Parcs naturals/Paisatge
Salut

Relacionats

Entrevista

Barcelona està desplegant la naturalització de la ciutat a través de la gestió ecològica dels espais verds. Aquest canvi cultural s’està fent de manera gradual però amb la seguretat que és un camí de millora de la salut de l’ecosistema urbà i amb ell de les persones que l’habiten. Izaskun Martí, directora de conservació d’espais verds i biodiversitat de l’Ajuntament de Barcelona, ens explica els procediments concrets per promoure la biodiversitat vegetal i animal a la ciutat, els reptes i els objectius que impulsen aquest canvi de filosofia.  

Notícia

Obert al públic el nou parc de les Glòries amb més de 20.000 m2 d'espai verd i 400 arbres

Notícia
L’arbrat de Barcelona pot eliminar més de 300 tones de compostos contaminants en un any

Els arbres que poblen la trama urbana de Barcelona s'escullen en funció a diversos criteris, entre els quals les seves propietats per capturar contaminants atmosfèrics

Butlletí