Jornada “Natura i Salut als Parcs Naturals”

dimecres, 18 setembre, 2019 - 10:00 a dijous, 19 setembre, 2019 - 09:59
Museu de Ciències Naturals de Barcelona. pl. Leonardo da Vinci, 4-5 (parc del Fòrum).

Jornada “Natura i Salut als Parcs Naturals”

La Generalitat de Catalunya us convida a la Jornada “Natura i salut als parcs naturals” que està organitzant en el context de l’exposició Som Natura i que tindrà lloc el proper 18 de setembre de 2019 al museu de ciències naturals de Barcelona (museu blau)

La xarxa de parcs naturals va incorporant progressivament una de les línies d’acció establertes a l’Estratègia del patrimoni natural i la biodiversitat de Catalunya, el foment del servei ambiental de promoció de la salut física, mental i espiritual dels espais naturals i, en particular, dels boscos.

En el marc de l’exposició Som Natura, que acull el museu de ciències naturals de Barcelona (museu blau), el Departament de Territori i Sostenibilitat organitza una jornada sobre Natura i Salut als parcs naturals, el proper 18 de setembre de 2019 a la seu del propi museu.

L’objectiu d’aquesta jornada és donar a conèixer la potencialitat dels espais naturals protegits com a escenaris privilegiats per fer salut a la natura.

La jornada és gratuïta però cal inscripció prèvia.

#somnatura#naturaisalut#parcsnaturals
 

Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat
Parcs naturals/Paisatge
Salut

Relacionats

Article

Directori de comerços, mercats, restaurants i d'altres recursos que ofereixen productes d'alimentació sostenible i la possibilitat de consum de proximitat a la ciutat de Barcelona.

Article

Per primer cop s’ha quantificat la petjada de carboni que genera l’alimentació a la ciutat de Barcelona. Un estudi elaborat per Barcelona Regional, amb la col·laboració d’Inèdit, exposa que el consum de begudes i aliments a la ciutat (incloent-hi la producció, l’envasat i la distribució i, per tant, també tenint en compte les emissions generades fora de l’espai geogràfic de la ciutat) suposa l'emissió de 2,5 milions de tones anuals de diòxid de carboni (CO2).

Notícia

Barcelona encara la tardor amb la intenció de marcar un punt d’inflexió en la transformació del sistema alimentari i en la lluita contra l’emergència climàtica. Per això, durant el mes d’octubre tindran lloc un seguit d’esdeveniments a Barcelona: la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible, el VII Fòrum Global de Polítiques Alimentàries del Pacte de Milà i el Gastronomic Forum Barcelona.

Butlletí