Jornada Finançament europeu per a la custòdia del territori: oportunitats presents i futures

dimecres, 3 octubre, 2018 - 09:15 a dijous, 4 octubre, 2018 - 13:59
Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona (Passeig de Gràcia 90)
Geolocation

L’objectiu de la jornada és mostrar a les entitats de custodia del territori (i altres organitzacions interessades) quines oportunitats ofereix la Comissió Europea per finançar els seus projectes de conservació de la natura i quin escenari de futur s’està plantejant pel període 2021-2027 (Multiannual Financial Framework).

La jornada es divideix en 5 parts:

1. Benvinguda/ presentació.
2. El nou pressupost i els nous programes de la UE (2021-2027).
3. Repàs dels principals programes i línies de subvenció que la UE ofereix actualment pels projectes de custòdia del territori.
4. Exposició de l’experiència de les organitzacions que han utilitzat fons europeus per la conservació de la natura a Catalunya, centrant-se bàsicament en les seves oportunitats i dificultats.
5. Debat sobre propostes de millora, noves oportunitats i escenaris futurs.

Jornada gratuïta. És necessari confirmar asisstència a través del formulari online. Places limitades.
Per a més informació contacteu amb asubirana@xct.cat o bé trucant al 93 886 61 35

PROGRAMA (consultar programa en PDF)

La jornada és organitzada per la Xarxa de Custòdia del Territori. Compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i amb la Col·laboració de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona. 


 

Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat
Parcs naturals/Paisatge

Relacionats

Article

Acord de l'Ajuntament de Barcelona amb Montcada i Reixac per protegir el Rec Comtal al seu pas per Nou Barris i el municipi del Vallès. L’impuls de diverses intervencions i la programació d’activitats permetrà preservar aquesta joia mediambiental i històrica.

Notícia

Els animals han estat gairebé un any en dos centres de recuperació per millorar la seva supervivència, com proposen els programes de gestió i conservació de l’espècie.

Notícia

L'Ajuntament de Barcelona ha donat el tret de sortida del Pla Natura 2021-2030, una estratègia a 10 anys vista amb un programa d’acció a més curt termini sota el qual s’executaran una quarantena d'actuacions en els propers tres anys. S'inicia el procés de participació ciutadana que ofereix la possibilitat d’informar-se i debatre sobre les actuacions de millora previstes.

Butlletí