II Jornada Observatori Ambiental Litoral Besòs (OAB) - Biodiversitat

dimecres, 11 octubre, 2023 - 10:00 a 12:30
Sala d’actes edifici A Av. d’Eduard Maristany 16, 08930 Sant Adrià de BesòsL’Observatori Ambiental Litoral–Besòs és un espai de coordinació institucional, però també de reflexió entre veïns, empresa, universitat i administració al voltant de la qualitat ambiental del territori Besòs. L’objectiu principal de l’observatori és apropar la gestió a la ciutadania, a partir de la transparència, la corresponsabilitat i la participació. Així, es vol donar resposta a la demanda veïnal de resolució de les problemàtiques ambientals del territori i fomentar la presència activa de la ciutadania en els processos d’elaboració, execució i avaluació de les polítiques públiques. Dins de l’àmbit temàtic de la qualitat ambiental es tenen en compte els vectors d’aire, d’aigua, de residus, de biodiversitat i de sòls.

Més informació

 

Categories: 
Biodiversitat
Contaminació

Relacionats

Acte
18/10/2023 - 15:30
Nau Bostik. C/Ferran Turné 1-11 Barcelona.
Notícia

Un centenar de fartets han sigut alliberats a dues noves basses que s’han generat aquest any. L’acció s’emmarca en els acords signats per aquestes entitats per protegir la biodiversitat i crear nuclis poblacionals de fartets per assegurar la viabilitat de l’espècie a llarg termini.

 

Article

El passat any 2023 l'Ajuntament va instal·lar 6 plantes fotovoltaiques d'autoconsum en equipaments del municipi amb la subvenció del Programa sectorial Renovables 2030 de la Diputació de Barcelona

Butlletí