Fira Ecoviure a Manresa

divendres, 21 octubre, 2016 a diumenge, 23 octubre, 2016
Geolocation

La 18ª edició de la fira Ecoviure arriba a Manresa com un espai d’economia verda amb propostes que inclouen xerrades, debats, idees al voltant i present del món actual. En aquest marc, enguany s’ha posat èmfasi en el camp del vehicle elèctric considerat no només una via potencial de millora dels aspectes mediambientals en el transport, sinó com una alternativa viable per reduir la dependència del petroli de l’economia.

Al voltant d’aquest tema s’ha organitzat a la plaça Sant Domènec, el divendres i dissabte, 21 i 22 d’octubre de 10 a 20 hores, la primera mostra del vehicle elèctric que se celebra a al ciutat.

La mostra s'adreça al públic en general i exhibirà diferents solucions en vehicles elèctrics, amb la participació de les empreses Autotransversal Manresa, Futurauto Manresa, Sanfeliu Motors, Sarauto Manresa, SELBA, Serveis Electrònics del Bages, Meypar SL (Oliva Torras Grup) i 365 Stores.

D’altra banda, el mateix divendres 21 de les 8.30 a les 12 hores, tindrà lloc a l’Auditori del Conservatori de Música, el fòrum del vehicle elèctric amb la idea que l’energia a utilitzar per la recàrrega dels vehicles elèctrics sigui renovable.

La trobada vol posar sobre la taula diferents aspectes relacionats amb els vehicles elèctrics i per aquest motiu hi intervindran professionals del sector i responsables d'administracions que parlaran sobre la infraestructura i els serveis de recarrega, les bateries, etc.

Les inscripcions per al Fòrum Energia poden fer-se al web www.ecoviure.cat.


 

 

Municipis: 
Categories: 
Terra

Relacionats

Notícia
Ho ha fet en el marc de la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Al web de l'Ajuntament de Manresa s'hi ha inclòs un apartat específic destinat a la Setmana de Prevenció de Residus, en el qual tothom que ho vulgui podrà consultar quins són els diferents tipus de residus que es generen de forma habitual.

Notícia

Un centenar de persones provinents de diferents punts de Catalunya han participat al Fòrum Energia d’Ecoviure, la trobada sobre energies renovables que cada any reuneix professionals, experts i responsables de l’administració per posar en comú coneixements al voltant d’aquesta matèria.

Notícia

A la trobada hi van assistir representants de ciutats europees i catalanes, per debatre estratègies i experiències en l’aplicació dels objectius de desenvolupament sostenible fixats per l’Agenda 2030. Amb motiu d’aquesta jornada a la ciutat de Manresa, l’Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha editat material de suport i productes de marxandatge amb l’objectiu de contribuir a la sensibilització sobre l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. 

Butlletí