Fira Ecoviure a Manresa

divendres, 21 octubre, 2016 a diumenge, 23 octubre, 2016
Geolocation

La 18ª edició de la fira Ecoviure arriba a Manresa com un espai d’economia verda amb propostes que inclouen xerrades, debats, idees al voltant i present del món actual. En aquest marc, enguany s’ha posat èmfasi en el camp del vehicle elèctric considerat no només una via potencial de millora dels aspectes mediambientals en el transport, sinó com una alternativa viable per reduir la dependència del petroli de l’economia.

Al voltant d’aquest tema s’ha organitzat a la plaça Sant Domènec, el divendres i dissabte, 21 i 22 d’octubre de 10 a 20 hores, la primera mostra del vehicle elèctric que se celebra a al ciutat.

La mostra s'adreça al públic en general i exhibirà diferents solucions en vehicles elèctrics, amb la participació de les empreses Autotransversal Manresa, Futurauto Manresa, Sanfeliu Motors, Sarauto Manresa, SELBA, Serveis Electrònics del Bages, Meypar SL (Oliva Torras Grup) i 365 Stores.

D’altra banda, el mateix divendres 21 de les 8.30 a les 12 hores, tindrà lloc a l’Auditori del Conservatori de Música, el fòrum del vehicle elèctric amb la idea que l’energia a utilitzar per la recàrrega dels vehicles elèctrics sigui renovable.

La trobada vol posar sobre la taula diferents aspectes relacionats amb els vehicles elèctrics i per aquest motiu hi intervindran professionals del sector i responsables d'administracions que parlaran sobre la infraestructura i els serveis de recarrega, les bateries, etc.

Les inscripcions per al Fòrum Energia poden fer-se al web www.ecoviure.cat.


 

 

Municipis: 
Categories: 
Terra

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Manresa, amb la col·laboració de les associacions veïnals, estan col·locant adhesius als contenidors de la ciutat amb informació de com es fa correctament l’abocament i recollida de residus voluminosos,  ja sigui a través del servei específic porta a porta mitjançant una trucada prèvia al telèfon 010 o bé utilitzant la deixalleria a Bufalvent.

Notícia

Una cinquantena de persones assisteixen a una jornada organitzada pel Consell Comarcal del Bages i l’Ajuntament de Manresa en el marc del projecte ‘Indústria Circular al Bages’. En la sessió es van exposar eines, idees i projectes vinculats a l’estratègia de la servitització, que planteja el procés de canvi a través del qual les empreses passen de la venda únicament de productes a oferir productes amb valor afegit, en què el valor que enriqueix el producte és un servei associat.

Notícia
Ho ha fet en el marc de la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Al web de l'Ajuntament de Manresa s'hi ha inclòs un apartat específic destinat a la Setmana de Prevenció de Residus, en el qual tothom que ho vulgui podrà consultar quins són els diferents tipus de residus que es generen de forma habitual.

Butlletí