Fira Ecoviure a Manresa

divendres, 21 octubre, 2016 a diumenge, 23 octubre, 2016
Geolocation

La 18ª edició de la fira Ecoviure arriba a Manresa com un espai d’economia verda amb propostes que inclouen xerrades, debats, idees al voltant i present del món actual. En aquest marc, enguany s’ha posat èmfasi en el camp del vehicle elèctric considerat no només una via potencial de millora dels aspectes mediambientals en el transport, sinó com una alternativa viable per reduir la dependència del petroli de l’economia.

Al voltant d’aquest tema s’ha organitzat a la plaça Sant Domènec, el divendres i dissabte, 21 i 22 d’octubre de 10 a 20 hores, la primera mostra del vehicle elèctric que se celebra a al ciutat.

La mostra s'adreça al públic en general i exhibirà diferents solucions en vehicles elèctrics, amb la participació de les empreses Autotransversal Manresa, Futurauto Manresa, Sanfeliu Motors, Sarauto Manresa, SELBA, Serveis Electrònics del Bages, Meypar SL (Oliva Torras Grup) i 365 Stores.

D’altra banda, el mateix divendres 21 de les 8.30 a les 12 hores, tindrà lloc a l’Auditori del Conservatori de Música, el fòrum del vehicle elèctric amb la idea que l’energia a utilitzar per la recàrrega dels vehicles elèctrics sigui renovable.

La trobada vol posar sobre la taula diferents aspectes relacionats amb els vehicles elèctrics i per aquest motiu hi intervindran professionals del sector i responsables d'administracions que parlaran sobre la infraestructura i els serveis de recarrega, les bateries, etc.

Les inscripcions per al Fòrum Energia poden fer-se al web www.ecoviure.cat.


 

 

Municipis: 
Categories: 
Terra

Relacionats

Article

En aquests moments hi ha 49 caixes niu instal·lades a diversos sectors de la ciutat. Un informe de l’Ajuntament de Manresa n’ha constatat l’ocupació de 27 durant aquest 2019. El projecte de caixes niu va arrencar l’any 2017 i té l’objectiu d’afavorir la reproducció d’espècies d’ocells insectívors per combatre la processionària a la ciutat de Manresa

Acte
19/10/2019
Fira Ecoviure. Palau Firal.
Notícia
Ecoviure incorporarà una proposta específica per al públic familiar, el Petit Ecoviure

La fira Ecoviure se celebrarà enguany els dies 19 i 20 d'octubre al Palau Firal de Manresa, i continua sumant esforços amb la fira Cuida't, que se celebrarà els mateixos dies, seguint amb l'experiència iniciada l'edició anterior per sumar esforços al Bages entre fires amb un públic similar, convertint el Palau Firal en la seu d'un gran esdeveniment dedicat a la cura del medi ambient i de les persones.

Butlletí