Festival Internacional d'Art Sostenible de Catalunya #DrapArt23AlGòtic

dijous, 26 octubre, 2023 - 19:00 a dimarts, 26 desembre, 2023 - 23:00
Plaça Reial de BarcelonaArriba el Festival Internacional d'Art Sostenible de Catalunya #DrapArt23AlGòtic, un esdeveniment que vol ser una celebració transformadora d'art, música i sostenibilitat. 

Al festival hi podreu trobar artistes tant locals com internacionals:

  • Orquesta Basura: Arribats especialment pel Drap-Art des de la Ciutat de Mèxic, crea música de diferents colors, sabors i textures utilitzant instruments no convencionals fets amb objectes quotidians.
  • La Maga MC: Una ballarina argentina convertida en raper, La Maga MC fusiona ritme com el rap, la cúmbia, afro, trip hop, funk i electrònica.
  • Ominira: Nascuts a Barcelona, Ominira és el resultat de la col·laboració entre dos ambientòlegs i un enginyer de so. Han obtingut reconeixement en competicions com el Festival Brot (2017) i Bala Perduda (2019).
  • DJ Fonki Cheff: Amb més de dues dècades d'experiència, DJ Fonki Cheff és un mestre del vinil reciclat que us portarà en un viatge musical global, des dels sons dels anys 50 fins als ritmes del segle XXI.


El cor de #DrapArt23AlGòtic és la sostenibilitat. Els artistes utilitzen el seu art per promoure la consciència ambiental i el canvi positiu. 

L'entrada és completament gratuïta tant per als concerts com per a totes les activitats i exposicions del festival! 

Més informació

  

Municipis: 
Categories: 
Economia
Educació ambiental

Relacionats

Acte
28/09/2023 - 19:00
Museu Disseny Hub de Barcelona
Acte
24/02/2023 - 09:30
Cotxeres de Sants i pati de Lletres de la Facultat Històrica de la Universitat de Barcelona
Notícia

L’acte de benvinguda del nou curs és l’espai de reconeixement del compromís que adquireix el món educatiu amb els reptes de ciutat en matèria de medi ambient, sostenibilitat i canvi climàtic.

Butlletí