Ecodescoberta. "Els racons de l'Horta de Grenyana, en bicicleta"

diumenge, 26 març, 2017 - 11:00 a dilluns, 27 març, 2017 - 10:59
Horta de Grenyana i Parc de la Mitjana

Coneixes la sèquia de Fontanet, d’origen musulmà? I el Molí de Cervià, on antigament es batia la llana? Has estat mai a la verneda de la Mitjana?
Et proposem una visita guiada en bicicleta per l’horta de Grenyana i pel parc de la Mitjana, on descobriràs els punts més emblemàtics d’aquests dos espais d’interès.

  • Recorregut de 7 kms no recomanat per a bicicletes de 4 rodetes o de rodes molt petites. És obligatori l'ús de casc.

Activitat gratuïta.

Places limitades. Cal que us inscriviu mitjançant aquest tràmit.

El punt de trobada serà la  Glorieta Font i Quer (davant entrada Parc de la Mitjana)

Organitzador: 
Regidoria de l'Hàbitat urbà i Rural i la Sostenibilitat. Ajuntament de Lleida
Contacte: 

Relacionats

Article

El Jardí Agroecològic de Barberà del Vallès va acollir la seva primera visita escolar el passat 16 de maig. Va ser l'alumnat de 3r de primària de l’Escola Del Bosc qui va inaugurar aquest espai que neix amb la voluntat de desenvolupar experiències i activitats educatives relacionades amb l’agroecologia i el medi ambient per a la ciutadania, escoles, famílies i empreses.

Notícia

El programa Naturalitza’t de l’Ajuntament de Cambrils ha finalitzat el curs amb una trobada dels centres educatius per compartir idees i propostes. L’alumnat va exposar els projectes mediambientals treballats a classe en un mercat d’experiències a la plaça de la Vila obert a tota la ciutadania.

Notícia

L'Ajuntament de Sant Celoni tornarà enguany a aplicar en algunes zones del municipi el manteniment diferenciat dels herbassars per potenciar-ne la sostenibilitat.

Butlletí