Ecodescoberta. "Els racons de l'Horta de Grenyana, en bicicleta"

diumenge, 26 març, 2017 - 11:00
Horta de Grenyana i Parc de la Mitjana

Coneixes la sèquia de Fontanet, d’origen musulmà? I el Molí de Cervià, on antigament es batia la llana? Has estat mai a la verneda de la Mitjana?
Et proposem una visita guiada en bicicleta per l’horta de Grenyana i pel parc de la Mitjana, on descobriràs els punts més emblemàtics d’aquests dos espais d’interès.

  • Recorregut de 7 kms no recomanat per a bicicletes de 4 rodetes o de rodes molt petites. És obligatori l'ús de casc.

Activitat gratuïta.

Places limitades. Cal que us inscriviu mitjançant aquest tràmit.

El punt de trobada serà la  Glorieta Font i Quer (davant entrada Parc de la Mitjana)

Organitzador: 
Regidoria de l'Hàbitat urbà i Rural i la Sostenibilitat. Ajuntament de Lleida
Contacte: 

Relacionats

Article

Vilanova i la Geltrú és una de les tres ciutats europees que serà laboratori del projecte SCORE de millora de la resiliència de les ciutats costaneres davant dels efectes del canvi climàtic. El Projecte europeu SCORE aplicarà tecnologia innovadora a l'anàlisi, diagnosi i prevenció dels efectes del clima.

Notícia

Cercs, Fígols i Vallcebre i el Consell Comarcal volen corregir l'impacte del turisme i augmentar el nivell de protecció. Podria ocupar unes 40.000 hectàrees i inclouria bona part dels seus termes municipals on hi viuen espècies protegides com el gall fer i el trencalòs.

Article

L'Ajuntament de Santa Perpètua s'ha sumat a la iniciativa ‘Un arbre per Europa’, que té com a principal objectiu promoure la sostenibilitat local a través dels joves i que ha sigut impulsada pel Parlament Europeu en col·laboració amb l’associació de joves Equip Europa.

Butlletí