Dia mundial dels Oceans a Barcelona

divendres, 2 juny, 2023 - 15:15

El Dia Mundial dels Oceans, se celebra el 8 de juny i és reconegut per Nacions Unides. Aquest dia recorda a tothom l’important paper dels oceans en la vida quotidiana: són els pulmons del nostre planeta, alberguen la major part de la biodiversitat global, són una font important d’aliments i medicines i una clau de l’economia que sustenta la vida de milions de persones.

El propòsit del Dia és informar sobre l’impacte dels humans en l’oceà, desenvolupar un moviment mundial de suport i unir a la població en un projecte per a la gestió sostenible de les nostres mars. El tema per al 2023, és “Planeta oceànic: les marees estan canviant” i pretén posar els oceans al centre del desenvolupament sostenible.

El Centre de la Platja, l’espai d’educació ambiental i per a la sostenibilitat referent sobre l’àmbit marí i litoral, i membre de la Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB), coordina els esdeveniments que es desenvoluparan a Barcelona al juny en el marc de la celebració del Dia Mundial dels Oceans. Totes les activitats són gratuïtes.

PROGRAMACIÓ


 

Organitzador: 
Ajuntament de Barcelona
Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

El Pla Escola Clima Barcelona inclou un conjunt de mesures destinades a climatitzar els centres públics municipals mitjançant la instal·lació de plaques fotovoltaiques, que convertiran els equipaments en generadors d’energia. Amb un pressupost de 100 milions d’euros, el projecte es durà a terme en 170 escoles entre el 2024 i el 2029.

Acte
18/10/2023 - 15:30
Nau Bostik. C/Ferran Turné 1-11 Barcelona.
Notícia

Manifesta 15 Barcelona s’expandirà més enllà del centre de Barcelona i arribarà a la serra de Collserola, el Prat-Delta del Llobregat i el riu Besòs anomenats ‘nodes geogràfics’.

Butlletí